Outfit | Always on Time


Always on time met dit prachtige Tommy Hilfiger horologe. Zoals je weet ben ik een horloge fanaat, bij elke outfit heb ik wel weer een andere om. De laatste tijd koop ik veel items van Tommy Hilfiger dus vond het nu tijd om ook een horloge van hun aan te schaffen. Ik heb gekozen voor een rósegoud mesh band model uit de Tommy Hilfiger (klassieke) dameshorloges via de website www.horloge.nl. Ze hebben namelijk een ruime keuze uit de Tommy Hilfiger horloge collectie. De Tommy Hilfiger collectie bestaat uit zes lijnen: Tommy Hilfiger klassieke dameshorloges, klassieke herenhorloges, dames casual horloges, heren casual horloges en Tommy Hilfiger heren sport horloges en dames sport horloges. Dankzij het ruime aanbod en vriendelijke zoekfunctie op www.horloge.nl kon ik snel en gemakkelijk de juiste horloge kiezen die bij mijn past.

Wat ik zo mooi vind aan de Hilfiger horloges is dat ze stijlvol, preppy en klasse uitstralen. Daarnaast vind ik het leuk dat elke Tommy horloge de Tommy Hilfiger vlag op de wijzerplaat heeft staan. Alle Tommy Hilfiger horloges is geschikt voor de modieuze vrouwen onderons. Het maakt in ieder geval je outfit helemaal af. Wedden dat je complimentjes krijgt als je deze horloge draagt :).

Kortom ik ben er helemaal blij mee! Wat ik een erg groot pluspunt vind aan www.horloge.nl is (mits je voor 22:30 uur op werkdagen besteld) dat het horloge dezelfde dag nog wordt verzonden. De volgende dag heb je hem dus al in huis. Mega fijn! Ben je dus nog opzoek naar een nieuwe horloge dan raad ik je www.horloge.nl zeker aan!

Wat is jouw favoriete horloge merk? En koop je het dan online of liever in de winkel?

Shop the look

Top – My-Jewellery*, Broek – Balr*, Bandana – Atelier des femmes*, Tas – Gucci, HorlogeTommy Hilfiger via Horloge.nl*, Rings – Pandora*, Armbanden – Les Georgettes*, Enkelbandje – My-Jewellery*, Gympen – Vans

Foto Credits – Eva

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge