Outfit | Arc de Triomphe


Hi allemaal, vandaag weer een post uit Parijs. Vera en ik zaten met ons hotel vlakbij Champs-Élysées, waaronder de beroemde Arc de Triomphe staat. Uiteraard konden wij het niet laten om hier een shoot te doen.

Op de foto’s draag ik een hele outfit van Ana Alcazar. Zoals je weet ben ik fan van het merk, maar door deze outfit nog meer. Waarom? Wel hallo, kijk eens naar mijn lange benen  in deze broek. Ik zelf ben maar 1,58m, maar op deze foto lijk ik wel een modellen lengte te hebben, haha. LOVE IT! Tip voor de kleintjes onder ons, flare jeans en uitlopende broeken laten je benen altijd langer lijken. Nog een paar killer heels eronder en je bent geen klein onderdeurtje meer.

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Trouwens het is geen play-suit, maar een losse body en broek :). 

Shop the look

Body – Ana Alcazar*, Broek – Ana Alcazar*, Ketting & Ringen – Pandora*, Oorbellen – My iMenso*, Horloge – Olivia Burton

Volg:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?