Outfit | Blackstone x Rose Dust


Een hele goede morgen! Hebben jullie een heerlijk Paasweekend gehad? Ik heb echt helemaal niks gedaan, heerlijk! Ahhh nog maar 9 dagen en dan ga ik naar Marrakech. Ik kan echt niet wachten, zoveel zin in! Mocht je nog tips hebben dan hoor ik die graag.

Gisteren kwam Odette van FAB LE DET gezellig langs. Ik heb haar tips gegeven over het bloggen en natuurlijk hoorde daar ook een shoot bij. Dit deden wij in het ooohh zo gezellige Houten, haha. Nee hartstikke leuke plek, maar niet de ideale shoot locatie. Toch vind ik de foto’s leuk geworden, ondanks de kinderen met fel gekleurde jassen, karretjes en oudjes op de foto.

In deze outfit post draag ik mijn nieuwe sneakers van Blackstone. Ik vind de kleur GEWELDIG! Rose Dust een heerlijke zomer kleur. Deze gympen gaan zeker mee naar Marrakech. Heb al een paar leuke jurkjes waarbij deze beauties perfect passen. Naast rose dust zijn er nog veel meer kleuren en modellen beschikbaar. Dus mocht je opzoek gaan naar nieuwe sneakers raad ik deze van Blackstone zeker aan.

Uiteraard ben ik benieuwd wat jullie van deze look vinden en ben ik ook erg nieuwsgierig of jullie het merk Blackstone al kennen? 

Shop the look

Blouse – Zara (old collection), Jeans – Tommy Hilfiger, Bag – Furla*, SneakersBlackstone*, JewelryPandora*, WatchKapten&Son*

Fijne dag!

Photograpy by Odette Wesseling

Volg:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?