Outfit | Cafe L’Etincelle

Hi allemaal, zoals jullie misschien al gezien hebben op Instagram ben ik naar Parijs geweest. Één jaar geleden tijdens de L’Oreal masterclass heeft mijn foto een prijs gewonnen en dat was een weekendje naar Parijs. Ik wilde perse in de zomer gaan in de hoop op mooi weer.  Gelukkig was dit het geval. Ik ben samen met Vera gegaan en het was super gezellig. Wel echt veel geshoot, volgende keer maar iets minder shooten. Maarja Parijs is zo prachtige stad dus je wilt echt alles vast leggen, hihi.

Binnen kort een leuke overzicht van ons weekend. Nu eerst een leuke outfit post + hotspot tip. De jurk en blouse wat ik draag op de foto’s is van het Deense merk Storm&Marie. Prachtig merk met schitterende items. Dit is ook zeker één van mijn favoriete looks. De kleuren combinatie vind ik geweldig. Daarnaast draag ik er lekker veel sieraden bij, just the way how i like it. Ben nog steeds verliefd op mijn wereld ketting van MY iMenso. De foto’s zijn genomen bij restaurant ‘Cafe L’Etincelle‘, redelijk in de buurt van de Notre Dam. Hier kan je heerlijk lunchen of een drankje doen. Daarnaast kan je ook prachtige foto’s maken, hihi.

Benieuwd wat jullie van de foto’s en look vinden. 

Shop the look

BlouseStorm&Marie*, JurkStorm&Marie*, LoafersGucci, WatchRosefield*, BraceletsLes Georgettes*, RingsPandora*, NecklaceMy iMenso*

Volg:

12 Reacties

 1. 22 augustus 2017 / 16:30

  ontzettend mooie foto’s! en je outfit, ook zo parisienne <3

 2. 22 augustus 2017 / 21:46

  Zo’n mooie look, je loafers zijn echt geweldig!<3

 3. 24 augustus 2017 / 08:59

  Parijs lijkt me zo gaaf om eens geen te gaan. Je foto’s en outfit zij echt super mooi!

 4. 24 augustus 2017 / 10:32

  Wauw, ik vind je jurk en je schoenen echt prachtig! Hele mooie foto’s ook!

 5. 24 augustus 2017 / 17:30

  Doordat je zit zie ik die jurk niet zo goed, en hij lijkt mij zo mooi!

 6. 24 augustus 2017 / 21:57

  Leuke outfit! Ik vind vooral die Gucci loafers ontzettend mooi

 7. 25 augustus 2017 / 08:29

  Prachtige foto’s en de look staat je super leuk! Ik ben nog nooit in Parijs geweest, denk dat ik ook grotendeels alles vastleg..! Haha

 8. 25 augustus 2017 / 14:53

  Jullie hebben mooie foto’s gemaakt. Ik kan me voorstellen dat Parijs daar heel geschikt voor is. Prachtige outfit ook!
  Janet onlangs geplaatst…9x de Burj Khalifa in DubaiMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?