Outfit | Cosy Collectie by Hunkemöller


Het eerste wat ik doe als ik thuis kom is mijn chill pak/pyjama aantrekken. Wat hou ik daarvan! Vooral in de winter maanden dan is thuis op de bank in mijn pyjama met Phoebe (mijn kat) voor de televisie (of een goed boek) een van mijn favorieten bezigheden. Kaarsjes aan, kopje thee of warme chocolade melk erbij en heerlijk genieten van ME TIME!

Als brand ambassadeur van Hunkemöller heb ik genoeg leuke en warme pyjama’s om deze winter door te komen. Voor als The Cosy Collection is super leuk. Deze collectie bestaat uit sloffen, onesies, sokjes, pyjama’s & badjassen. Perfect dus voor donkere dagen & koude nachten.

Mijn leukste items uit de Cosy collectie draag ik op de foto’s. Dat is namelijk het sterren broekje en bijpassende trui. De trui is echt zo zacht. Het zit zelf zo lekker dat ik hem niet alleen voor binnen draagt.

Ik ben helemaal blij met mijn Hunkemöller cosy items! Trouwens dit is ook een super leuk cadeau voor de feestdagen. Naast de nachtmode heeft Hunkemöller ook verschillende kant-en-klare cadeaus. Hiermee maak je zeker iemand blij. Daarnaast heb ik nog leuk nieuws, want ik mag €50 shoptegoed weggeven! Deze actie loopt via mijn Instagram @wendyvsoest. Zou leuk zijn als je meedoet! 🙂

Wat is trouwens jouw Cosy Moment? 

Shop the look

Pyjama – Hunkemöller cosy Collectie
L
ocatie: Mother Goose Hotel Utrecht

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?