Outfit | Disney Fever

Hi allemaal! Hebben jullie een heerlijk weekend gehad? Misschien een ADE feestje meegepakt? Ik heb het rustig aan gedaan. Wat moet ik zeggen, wordt oud. 😛

Ben zaterdag wel de stad in geweest met Maren om wat outfitjes te shooten. Heb namelijk weer genoeg leuke items om met jullie te delen. Zoals deze leuke sneakers van DWRS Label. Ik heb denk ik de Disney Fever, want een paar weken terug liet ik jullie ook al laarzen zien van Disney. Daarnaast heb ik ook nog een Disney ketting en armband van Pandora (laat ik binnenkort zien). Ben dan wel oud, maar de Disney magie blijft bestaan. Ik heb ook een nieuwe horloge van Ice watch. Vind deze echt heel leuk, want het heeft roze glitters. Keer wat anders dan normaal. Daarnaast match het ook perfect bij mijn trui.

Ik ben erg benieuwd wat je van deze look vind! Om in het Disney thema te blijven, welke Disney film vind jij het leukst? De mijne is Aladdin en de Lion King!! 

Shop the look

TruiZara, Broek – Topshop, SneakersDWRS Label*, HorlogeIce Watch*, ArmbandPaul Hewit, Cap – Zara, ZonnebrilQuay*, Tas – ByLouLou*, OorbellenMy Imenso*

Photo CreditMaren Lotte

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?