Outfit | Doutzen’s Stories by Hunkemöller


Een jaar geleden werd bekend gemaakt dat top model Doutzen Kroes samen met Hunkemöller een collectie zou uitbrengen, de Doutzen’s Stories collectie. Ik was gelijk fan! De collectie is sexy, speels en sophisticated net zoals Doutzen zelf. Haar tweede collectie die een paar weken geleden is gelanceerd is net zo mooi! Ik kon ook niet wachten om een paar item’s te bemachtigen

We weten allemaal dat de juiste lingerie erg belangrijk is. Wanneer je mooie (sexy) lingerie draagt voel je vrouwelijk, zelfverzekerd en sexy. Met de Doutzen collectie zit je dus zeker goed. De collectie bestaat uit mooie body’s, sexy nacht- en beenmode en bh’s die mooi afgewerkt zijn met kant. Ik vind deze collectie geweldig, omdat er veel kant en see through details in verwerkt zijn. Er is zelfs een bh met een choker aanwezig.

Tegenwoordig is lingerie een onderdeel van ons dagelijkse outfits geworden. Draag een mooie lace bra/bralette onder een sheer top of blouse en je brengt je outfit naar een ander geheel. Ik hou ervan! Het maakt je outfit net iets spannender op een classy manier.

Ik laat jullie in deze post mijn favorieten uit de collectie zien. Vooral de lace body is mijn favoriet. Uiteraard ben ik erg benieuwd welke jullie favoriete item is uit de collectie. Daarnaast vroeg ik mij af wat vinden jullie van zo lingerie shoot? Te heftig of kan het gewoon? Ik zelf ben erg blij met de foto’s, maar het blijft toch altijd spannend om lingerie foto’s online te zetten.

Shop the look

LingerieHunkemöller Doutzen’s Stories Collectie
L
ocatie: Mother Goose Hotel Utrecht

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?