Outfit | Ecco Cool 2.0


Afgelopen week heb ik iets heel tofs gedaan met 4 andere influencers en ECCO. Als je me volgt op Instagram dan weet je het waarschijnlijk al, maar voor nu hou ik het nog even geheim, haha. In ieder geval tot morgen, want dan komt er een post over online.

Voor nu wil ik het hebben over de ECCO COOL 2.0 sneakers. Deze sneakers zijn voorzien van GORE-TEX SURROUND Technologie, waardoor ze 360 graden ademend vermogen bieden. Dit betekend dat de sneaker is voorzien van een eigen ‘koelsysteem’; bestaande uit een reeks buisjes in de tussenzool om de voeten koel te houden. Kortom een stijlevolle sneaker die erg comfortabel loopt. Ik ben in ieder geval fan, want ze lopen echt zo lekker.

Ik heb de sneakers gecombineerd met een trendy en stijlvolle look.  Perfect voor een avondje uit. Dankzij de sneakers ook erg comfortabel maar op een stylish manier. Love it!

Nu ben ik erg benieuwd wat jullie van de ECCO COOL 2.0 vinden. Zal jij ze kopen? Je heb ze trouwens ook nog in het zwart 🙂

Shop the look

BlazerComegetfashion*, Body – Hunkemöller*, BroekTopShop, GympenECCO*, Tas – ByLouLou*, ArmbandMy Imenso*, Horloge – Cluse*, Cap – H&M

Photo credits – Kevin 

Volg:

5 Reacties

  1. 20 oktober 2017 / 12:40

    Ze zijn leuk!! Meestal ben ik geen fan van ECCO schoenen omdat ik het design niet zo geweldig vind, maar dit zijn net Nike sneakers. Je blazer is trouwens ook erg leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?