Outfit | Erdem x H&M part 2

Dit is mijn tweede look van de Erdem x H&M collectie. Kijk hier voor mijn eerste look. Het jasje is echt mijn favoriet van de hele collectie. Vind hem echt zo mooi! Op de foto’s heb ik hem gecombineerd met de mooie romantische zwarte jurk van de Erdem x H&M collectie. Het kant en de flared mouwen is fantastisch. Dit keer heb ik gekozen voor loafers van Steve Madden, maar deze outfit maak je ook helemaal af met overknee boots of enkel laarsjes.

Het jasje draag ik ook veel op een spijkerbroek of zwarte broek. Toevallig heb ik hem nu ook aan. Ik ga straks naar Amsterdam voor events dus zou kijken of ik een leuke foto kan maken. Hou mijn Insta dus goed in de gaten :).

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat je vind van deze look. Heb jij trouwens iets gescoord van de Erdem x H&M collectie?

Shop the look

Jurk & blazer van de Erdem x H&M collectie, tas – Gucci, SchoenenSteve Madden*

Photo credit – Kevin Geurts

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?