Outfit | Erdem x H&M part 3


Hi allemaal, hebben jullie een heerlijk weekend gehad? Vandaag laat ik jullie mijn laatste look van de Erdem x H&M collectie zien. Deze combi zou ik niet zo snel zelf bedacht hebben, maar ik zag dit bij een blogger en werd gelijk helemaal enthousiast. De printjes passen perfect bij elkaar. De jurk is eigenlijk langer, maar ik heb zelf een riempje toegevoegd waardoor ik de jurk iets omhoog kan trekken. Ik zelf ben maar 1,58m en als ik wat been laat zien oog ik wat langer, hihi. Wat hou ik van die truckjes!

Wat vinden jullie van de locatie? Ik wilde hier al zo lang shooten, maar je kan er alleen komen met de auto. Aangezien ik zelf geen rijbewijs en auto heb is dat best lastig. Kevin en ik hadden een shoot date gepland en toen maakte ik gelijk gebruik van de gelegenheid om voor te stellen om daar te shooten aangezien hij wel een auto heeft.

Helaas hadden we het niet zo getroffen met het weer. De hele rit er naartoe scheen de zon, maar eenmaal daar aangekomen ging het regenen. Dertig minuten later konden we eindelijk shooten. Helaas ging wel de zon de hele tijd weg, terwijl het juist zo leuk is met de schaduw vlakken. Maar goed dit soort dingen heb je helaas niet in de hand. In de zomer nog maar een keer een poging wagen haha.

Laten jullie weten wat je van deze look vind? Ik ga mij klaar maken, want heb straks een high tea in Amsterdam met FOTB x Dyson.

Shop the look

Jurk & Jacket – Erdem x H&M, LaarzenSacha Shoes*, Tas – ByLouLou*, Horloge – Cluse*, ArmbandPandora*

Photo credit by Kevin Geurts

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?