Outfit | Glitter & fluffiness


Glitter & fluffiness in deze post! Dan heb ik het natuurlijk over mijn nieuwe laarsjes van Eureka Shoes. Hoe gaaf zijn ze wel niet? Beetje vreemd maar wel lekker, right? Glitter en bont, perfect voor Parijs fashionweek. Nog twee weken en dan gaan Kevin en ik met HappyRails naar Parijs. Kan niet wachten. De laarsjes zijn van het Portugese merk Filipe Sousa. Een paar weken terug droeg ik andere laarsje van dit merk. Klik hier voor de post. Ik heb de laarsjes gecombineerd met een choker trui en donkere jeans. De laarsjes zijn de eye-catchers dus ik heb de rest rustig en clean gehouden. De diepe v-hals vind ik erg mooi, maar ik moet toegeven ik vond het wel erg gewaagd. Tijdens de America Today party zat ik wel elke keer te hijsen zodat alles op zijn plaatst bleef, haha. Volgende keer mooi een truitje eronder. En wat vind je van de look?

Shop the look

SweaterZara, PantsFreddy Pantroom*, Bag – Furla*, ShoesEureka Shoes*, Body – Hunkemöller, Rings – Pandora*

Photography by Chereneffe

Volg:

11 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?