Outfit | Het Badpak

Vroeger wilde ik absoluut geen badpak dragen. Dat was zo niet sexy en alleen voor oudere vrouwen. Wat kan je mening toch veranderen. Niks is anders waar, ik ben nu FAN van de badpak. Het zit lekker, het geeft mijn zelfvertrouwen en met de juiste badpak voel ik mij ook nog super sexy. Vooral deze badpak van Michael Kors die ik op de Zalando site gevonden heb. Echt geweldig is die!

Enige minpunt van de badpak is dat wanneer je gaat zonnen je buik niet bruin wordt. Maar om de show te stelen op een beach party is die perfect.

Wat heb jij liever? Een badpak of bikini?

Shop the look

Badpak via ZalandoMichael Kors*

Photo credits – Leonie

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?