Outfit | Ibana Jacket


Een paar weken terug was ik uitgenodigd voor de IBANA press event lunch in Amsterdam om de nieuwste spring/summer 2018 collectie te bewonderen. IBANA Fashion biedt de mooiste leren items aan. Van prachtige basic’s tot gekke printjes, je kan het daar allemaal vinden. De kwaliteit is geweldig en daarnaast moet elke vrouw zeker één (of meerdere) leren item(s) in de kast hebben hangen. Althans dat vind ik, haha.

IBANA had het grootst aangepakt, want naast dat wij de collectie konden bewonderen was er een heerlijk lunch georganiseerd door Life of Pie en werd er live muziek gespeeld. Daarnaast werden wij ook erg verwend, want we mochten allemaal een leren jas van de Flash collectie uitkiezen. Hoe leuk is dat? De jasjes zijn verkrijgbaar in de kleuren  zilver, blauw, rood of een mix van alle drie de kleuren. Het was een lastige keus, want ze waren allemaal super mooi. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de rode. Deze jasjes zijn vanaf maart 2018 verkrijgbaar.

Op de foto’s heb ik het jasjes getyled met een hele zwarte look en mijn witte laarzen van Sacha. Ik zelf vind het een erg leuk combi. Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie van deze look en jas vinden. Ik zie het graag terug in een comment.

Fijne donderdag! 

Shop the look

JacketIbana Fashion*, Top – Imagebykim, BroekTopshop, BagByLouLou*, SchoenenSacha Shoes*, HorlogeDaniel Wellington*

Photo Credit – Maren Lotte  

Volg:

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?