Outfit | Koupe Ice cream


Hebben jullie een heerlijk lang weekend gehad? Ik heb alleen maar leuke dingen gedaan. Twee keer naar Taste of Amsterdam geweest, dansjes gedaan op festival Amsterdam Open Air en heel veel tapas gegeten met een vriendin. Kon niet beter dus!

Afgelopen week was ik uitgenodigd door Koupe voor een heerlijke lunch bij restaurant Atelier. Dit was te ere om ons kennis te laten maken Koupe en te laten zien dat Koupe niet alleen gezonder is dan normaal ijs, maar dat het ook ontzettend lekker is. Dit kan ik alleen maar beamen want ik heb dat natuurijk uitgebreid getest. Mijn favoriet is vanille!

Restaurant Atelier is een mooie locatie dus heb gelijk ook wat leuke outfit foto’s gemaakt. Deze week was het tijd voor een budget challenge met VanHaren. Op basis van de schoenen is het mijn taak om er een leuke outfit te creëren wat niet meer kost dan €100,-.

Op dat het de afgelopen weken ontzetten warm was in Nederland heb ik gekozen voor deze leuke sandalen met glitters. Ik combineer het met een spijker short van Berskha (kosten €30,-) en mooie blouse van Loavies (€39,99). Op mijn outfit net dat extra te geven heb ik gekozen om er een leuk hoedje bij te dragen. Deze heb ik gekregen tijdens mijn vakantie van Nikki Beach, maar bij veel winkels (Zara, H&M, Mango, Loavies) kan je zo hoed kopen voor ongeveer €20,- of minder. Challenge geslaagd dacht ik zo.

Wat vinden jullie van deze look en sandalen? Uiteraard ben ik ook erg benieuwd of jullie Koupe al kende?

Shop the look

TopLoavies*, Shorts – Bershka, SandalenVanHaren*, SieradenPandora*

Photo credits – Vero

Volg:

9 Reacties

 1. 6 juni 2017 / 15:42

  Die outfit staat je zo leuk, Wendy! Dat hoedje maakt het echt helemaal af.

 2. 7 juni 2017 / 18:55

  Love the kleren en de sandalen!! Staat je super mooi! 🙂 Ook een leuk blog heb je!

 3. 7 juni 2017 / 19:34

  Super leuke outfit!
  Ik vind de sandaaltjes echt leuk.
  En een hele mooie locatie ook.

 4. 7 juni 2017 / 19:42

  Koupe ken ik niet.
  Toffe outfit heb je bij elkaar gecombineerd.
  Even meer lezen over Koupe

 5. 8 juni 2017 / 12:11

  Mooie foto’s en look! En nee ik kende Koupe niet! Zijn dat gezonde ijsjes dan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?