Outfit | LASCANA


Hebben jullie een heerlijk weekend gehad? Ik had een druk maar leuk weekend. Vrijdag was ik uitgenodigd voor een heerlijke lunch bij Ferilli’s in The College Hotel in Amsterdam. Dit Italiaans restaurant is pas geopend en ik mocht alvast wat hapjes van de kaart proeven. Geloof me zeker een aanrader. Daarna gingen Christina en ik naar het Krasnapolsky hotel om een extravagante Milkshake te proeven. Kortom een dag volop eten, haha. Moet maar weer naar de sportschool. Zaterdag ben ik met vrienden naar By the Creek festival in Vianen geweest en zondag ben ik naar de Modefabriek borrel geweest.

Afgelopen week was het heerlijk weer in Nederland en kon ik mooi mijn nieuwe body van LASCANA aan. LASCANA is een webshop met leuke items zoals bikini’s, lingerie, pyjama’s en leuke zomer kleding. Kortom alles wat een vrouw wenst. Hun slogan is niet voor niks ‘It’s a woman’s world‘. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie zwarte body en deze voldoet precies aan mijn wensen. Ik heb hem nu gecombineerd met een witte broek, maar met een leuke short zal het erg leuk staan.

Hoe was jullie weekend? En wat vind je van deze body? En kende je LASCANA al? Oeps, beetje veel vragen haha.

Shop the look

BodyLASCANA*, Broek – Mango – Schoenen – Senso, Bag – Gucci, Horloge Olivia Burton*, ArmbandenLes Georgettes*, Ringen en kettingPandora*, Zonnebril – G-Star*

Photo Credits – Chereneffe

Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge