Outfit | Loavies Valentijns Collectie


Valentijnsdag komt er alweer bijna aan. Voor de singles een dag waarbij je op de feiten wordt gedrukt dat jij geen vriend heb (me either). Opeens zie je overal stelletjes, die uiteraard erg klef doen en in de winkels wordt je gek gegooid met hartjes, bloemen en knuffelbeertjes etc. Maar ladies niet getreurd, afgelopen jaar heb ik een artikel geschreven wat voor leuks je dan allemaal kan doen :).

Mocht je nu wel een leuke date met je vriend of met een leuke jongen via Tinder, Happn of Inner Circle hebben dan wil je er uiteraard wel leuk uitzien. Goed nieuws, Loavies heeft gisteren de Valentijns collectie online gezet. Perfecte items voor een date. Trouwens ook als je geen date heb net zoals ik. Je wilt er tenslotte altijd leuk uitzien.

Zoals je ziet op de foto’s heb ik gekozen voor een romantische look. Zou jij dit dragen op een date? Of zou je toch voor iets anders van de Loavies collectie gaan?

Shop the look

BlouseLoavies*, SkirtLoavies*, Bag – Furla*, Shoes – Boohoo*, Hosiery – Hunkemöller*, NecklaceLoavies*, Cap – HM

Geniet van je dag!

Photography by Sharon

Volg:

6 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom
  9 februari 2017 / 15:01

  Je look is zo gaaf! Die pet en blouse zijn geweldig. Ik ben jarig op Valentijnsdag, dus ik skip de date even! Al komt mijn vriend natuurlijk wel, haha. Malou x

  http://www.blondeblossom.nl

 2. 16 februari 2017 / 16:36

  Je hebt weer een super mooi outfit aan! Weer een leuke blog.

  Groetjes Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge