Outfit | Milla Amsterdam


Hoe leuk is dit jurkje van Milla Amsterdam? Ik ben helemaal weg van de onderkant. Het is sportief, maar door de onderkant wordt het gelijk vrouwelijk. Op Instagram had ik ook al een heel gaaf pak laten zien van Milla Amterdam. Hou mijn Instagram goed in de gaten, want binnenkort komt er een leuke giveaway online :).

Zoals je merk ben ik fan van dit merk. Neem een kijkje op de website en geloof me dan wordt jij ook fan :). Laat je in een comment achter wat je vind van deze look?

Shop the look

DressMilla Amsterdam*, Blazer – ComeGetFashion*, Shoes – VanHaren*

Fijne dag!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?