Outfit | Miu Miu via Smartbuyglasses

Naast mijn schoenen en tassen verslaving heb ik ook een zonnebrillen verslaving. Tja bij elke outfit hoort natuurlijk ook een andere zonnebril. Je kan dus nooit te veel hebben. Toen SmartBuyGlasses mij benaderde voor een samenwerking hoefde ik hier natuurlijk niet lang over na te denken.

SmartBuyGlasses is een shop die brillen, sportbrillen en zonnebrillen (op sterkte) en lenzen verkopen. De verzending is gratis bij de shop en je hebt 100 dagen retourrecht! De shop verkoopt een ruim assortiment aan modellen en merken. Gelukkig kun je dankzij de handige filters de perfecte bril eruit halen.

Ik heb gekozen voor een Miu Miu zonnebril. Helaas is deze uitverkocht, maar hij is nog wel in een andere kleur verkrijgbaar. Het model van deze zonnebril vind ik heel gaaf, maakt het net iets anders dan andere zonnebrillen. Ook krijg je hem geleverd in een enorm chic (en handig!) hoesje. Velvet en roze, need I say more? Alleen voor het hoesje zou je deze bril willen aanschaffen, haha.

Wat handig is om te weten is dat de meeste brillen zijn afgeprijsd bij SmartBuyGlasses. Dit komt omdat ze worden verstuurd vanuit leveranciers. Hierdoor duurt het soms wat langer, maar kun je wel een hoop besparen. Ik had mijn bril binnen 5 a 6 werkdagen, dus het wachten valt mee. Ik zelf had nog nooit gehoord van deze webshop, maar ik ben blij dat ik deze nu ontdekt heb. Ik ben erg tevreden over de handigheid van de website en de service. Kortom mijn volgende designer bril ga ik via hun bestellen. Nog een leuk weetje is dat er ook een trend gids beschikbaar is op de website. Op deze manier weet je precies met welke zonnebril jij de show gaat stelen deze zomer.

Kende jij SmartBuyGlasses al? En wat vind jij van mijn nieuwe sunnies? 🙂

Shop the look

Komono – Zara, Jacket – Fornarina*, Sneakers – Vans, Watch – Ice Watches*, SunglassesMiu Miu via Smartbuyglasses*

Volg:

3 Reacties

  1. 29 augustus 2017 / 19:22

    Wat een prachtige foto’s zijn het weer geworden zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?