Outfit | Oh Gucci, Gucci wherefore art thou Gucci?


Gucci, waarom ben jij nog niet van mij? Waarschijnlijk omdat mijn bankrekening het niet toelaat, helaas. Okay, dat is niet helemaal waar, het is misschien meer mijn geweten wat het niet toelaat. Echt het liefst koop ik de hele winkel leeg, maar het is toch even een uitgaven. Voor nu doe ik het nog even met de look-a-likes varianten. Zoals deze metallic loafers van Sacha Shoes. Zijn ze niet fantastisch? En ze lijken op de Gucci loafers. Dus ja, ik ga nu even vreemd met de faker, maar Gucci wees niet getreurd want ooit komen wij samen. I promise! 

Shop the look

Top – Loavies*, Jeans – Tommy Hilfiger, ShoesSacha Shoes* – BagFurla*, WatchKapten&Son*, EarringWildthings*

Fijne donderdag!

Photography by Sharon

Volg:

7 Reacties

  1. 16 februari 2017 / 14:22

    Zooo mooi die loafers! Ik wil ook zo graag de echte van Gucci!

  2. 19 februari 2017 / 16:55

    I love your top, it’s so pretty. Lovely bag too! xx
    cocobellablog.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?