Outfit | Old Town Ibiza

Wat verlang ik weer naar Ibiza! Het was zo leuk! Maar aan al het goede komt een einde. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Deze look hebben we geshoot in de oude stad van Ibiza. De straatjes daar zijn zo leuk en mooi, echt een Instagram paradijs. Helemaal boven heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Dit laat ik binnenkort zien in een andere post.

De outfit wat ik draag is een fantastische look voor een wandeling in de stad. Chique, maar zeker ook comfortabel. Deze sandalen van ECCO zijn de meest comfortabele sandalen die ik heb.  Wat lopen ze lekker! Hier ga ik de hele zomer plezier van hebben. Daarnaast staan ze fantastisch bij mijn outfit. De top en broek heb ik besteld via Wehkamp. Dit is echt een aanrader, want ze verkopen verschillende merken op de website. Ik merk dat ze vaak nog de items hebben die al lang uitverkocht zijn in de winkel van het desbetreffende merk. Ideaal, mocht je net mis hebben gegrepen voor een bepaald item.

Wat vinden jullie van deze look? Daarnaast ben ik ook erg benieuwd of jullie schoenen/sandalen van Ecco hebben? 

Shop the look

Top – River Island (via Wehkamp*), Broek – Mango (via Wehkamp*), SlippersECCO*, Bag – Gucci, SieradenPandora*

Photo credits – Melody Lieftink

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?