Outfit | De overknee laarzen mogen weer uit de kast


Helaas is de zomer alweer voorbij. De zon ga ik missen, maar ik kijk wel weer uit om warmer truien te dragen, laagjes te creëren en laarzen te dragen. Mijn favoriet is toch wel de overknee laarzen. Het zit warm, maakt mijn benen langer en ik vind het gewoon mooi.

De afgelopen twee winters waren de overknee laarzen al een super grote trend en ook deze winter gaan wij ze volop zien. Met of zonder hak, leer of velvet er zijn zoveel varianten dat er voor iedereen wat bij zit. VanHaren speelt hier goed op in, want wat hebben ze een variatie aan overknee laarzen. De één nog leuker dan de andere. Het mooie hiervan is dat het ook nog voor een leuke prijs wordt aangeboden. Vanaf €39,95 tot €49,95 zijn ze verkrijgbaar.

Ik beschik al over een paar mooie overknee laarzen, maar voor zo prijs kon ik het niet weerstaan om nog een paar erbij te halen. #sorrynotsorry. Ik heb dit keer gekozen om overknee laarzen zonder hak te nemen. Mijn voorkeur gaat altijd naar schoenen met hak (komt voornamelijk omdat ik maar 1,58m ben), maar goed mijn voeten zijn het hier niet altijd mee eens. Ik heb daarom voor comfort gekozen, zodat ik er lang op kan lopen. Bij deze wil ik ook graag vermelden dat overknee laarzen je absoluut niet kleiner maken. Veel denken dit namelijk, maar draag een jurk of rok net boven je knie en je krijgt benen van een model. #justsaying.

Terwijl ik dit artikel type zit ik weer te kijken op de VanHaren website. Moest uiteraard voor jullie de link vinden naar deze laarzen. Haha, sorry gewoon een lame excuus om online te shoppen. Ik heb in ieder geval alweer twee andere overknee laarzen van de Ellie Goulding collectie op het hoog. Oops! Anyway! Wat vinden jullie van de overknee laarzen?

PS: Via www.bespaardeals.nl maak je ook nog kans op leuke korting codes voor je outfits. Your welcome! 🙂

Shop the look

Leer jasje – Fornarina*, Jurk – Nümph*, Overknee laarzenVanHaren*, Tas – Gucci, Cap – H&M, Horloge – Daniel Wellington*, Armband – Les Georgettes*

Foto credits – Anne Britt

Volg:

5 Reacties

  1. 13 oktober 2017 / 10:55

    Ikzelf ben niet van de hoge laarzen, maar vind de rest van je outfit erg tof! Dat jurkje: De kleur is perfect! 🙂
    Marion onlangs geplaatst…Dutch Islands: VlielandMy Profile

  2. 14 oktober 2017 / 08:48

    Lekker warm lijkt me! Zo kun je toch een rokje dragen in de winter en het niet koude hebben ;). Zelf zou ik ze niet dragen, maar ze staan perfect bij jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?