Outfit | Perfect boots


Hi allemaal, hebben jullie een heerlijk weekend gehad? Vandaag staat er weer eens een outfit post online :). Zoals jullie weten ben ik fan van het merk DWRS Label en ook dit keer draag ik weer toffe laarzen van ze. Ben er echt mega blij mee. Kan ook niet wachten tot het festival seizoen gaat beginnen, want ik vind het echt perfecte festival boots.

De jurk wat ik draag op de foto’s is eigenlijk een blouse. Ik heb hem oversized gekocht en draag hem nu als een jurk. Ik vond het zelf leuk bedacht, haha. Het liefst had ik de outfit zonder panty gedragen, maar helaas is daar het weer nog niet na. Ik ben gewoon geen fan van panty’s. Eigenlijk vind ik het gewoon mega lelijk. Maar goed ik ben uiteraard erg benieuwd wat jullie van deze look vinden en hoe kijk jij tegen panty’s aan? 

Shop the look

Blouse – Zara, Riem – Asos, LaarzenDWRS Label*, CapEspeciallybydaan*, Bag – Gucci

Foto credits – Kevin Geurts

 

Volg:

5 Reacties

  1. Rahul
    26 februari 2018 / 00:33

    Thank you so much ?

  2. Itzamatul
    27 februari 2018 / 11:52

    Sorry Handyhase, ich hatte vergessen mitteilen, dass mein alter Vertrag schon gekündigt war bei der Bestellung jetzt. Dieser läuft im Februar aus. Ich habe jetzt die Portrierung bei dem alten Anbieter freigegeben. Nun noch meine Frage: Wenn ich jetzt S-Kontor das okay gebe, wann beginnt der neue Vertrag zu laufen an?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?