Outfit | Pretty with Heels


Zoals jullie weten ben ik brand ambassadeur van VanHaren en elke keer krijg ik super leuke schoenen opgestuurd. Waaronder deze prachtige hakken van de Ellie Goulding collectie. Enige waar ik bang voor was dat ik er niet lang op zou kunnen lopen door de smalle hak, maar niks is anders waar. Ik kan er gewoon de hele dag oplopen :). Kijk en dat willen we nu eenmaal! Op de website zag ik dat er ook weer nieuwe modellen bij zijn gekomen van deze collectie. Neem zeker is een kijkje want er zitten echt hele mooie schoenen tussen. Ik heb mijn oog vooral laten vallen op deze laarzen!

Nog iets anders leuks. Samen met Chereneffe ben ik al een tijdje bezig om een bureau op te richten om merken te helpen met Influencers marketing. DWRS Label is onze eerste klant en gisteren was dat duidelijk te zien. Samen met DWRS Label hadden wij een lunch georganiseerd in Bar Botanique voor de influencers die DWRS Label gaan vertegenwoordigen het aankomende half jaar. Ik vind het zo spannend, maar ook erg leuk. Mocht je het leuk vinden kan je ons volgen op @MeetTheInfluencersAgency via Instagram en Facebook.

Geniet lekker van het weekend en spreek jullie snel! 

Shop my look

Top – Loavies*, BroekComeGetFashion*, SchoenenVanHaren*, Tas – Gucci,  HorlogeRosefield* Oorbellen, ketting en armbandMy iMenso*, Ringen – Pandora*

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge