Outfit | Typisch Parijs

Wat ik echt typisch Parijs vind zijn de vele bistro’s in en rondom de stad. De terrassen met de leuke stoeltjes geven mij echt het Parijse gevoel. Vlakbij ons hotel vonden wij de bistro ‘Le Belle Armeé‘. Het was rustig en matchte perfect bij mijn outfit. Wij konden het daarom ook niet laten om hier een shoot te doen. Geen idee of het een aanrader is om hier wat te gaan eten of drinken. Maar denk het niet, want het was niet voor niks zo rustig ;).

Mijn outfit wat ik draag op de foto’s is voornamelijk van Storm&Marie. Een prachtig Zweeds merk waar ik fan van ben. Je gaat trouwens nog veel meer outfits voorbij zien komen van Storm&Marie dus be prepared, haha. Deze casual look is perfect om de stad te verkennen voor een dag. Het is comfy, maar uiteraard ook stylish. Om helemaal in de Parijse sferen te komen draag ik mijn zeemans pet.

Wat vind jij typisch Parijs? En Eiffeltoren doet niet mee 😛

Shop the look

Vest – Ana Alcazar*, Top – Storm&Marie*, Broek – Storm&Marie*, Pet – H&M, Tas – Gucci, Gympen – Vans, Ketting – Pandora*

Photography by Vera

Volg:

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?