Outfit + Giveaway | Velvet Suit from My-Jewellery

Hey allemaal! Het is alweer December wat gaat de tijd toch snel. Hopelijk hebben jullie een leuk Sinterklaas gehad. Vandaag ga ik mijn (kleine) Kerstboom neerzetten. Ik hou absoluut niet van de feestdagen, maar vind het wel altijd gezellig om de boom neer te zetten. Haha zo onlogisch.

Afgelopen vrijdag was ik samen met Kevin uitgenodigd om in het Pillows hotel in Zwolle te overnachten. Er was een heerlijk diner door chef kok Remco Jansen voorbereid voor ons. Daarna gingen wij met een klein groepje de stad in. Het was erg gezellig! De alcohol bleef ook maar komen en serieus de volgende dag heb ik mij nog nooit zo beroerd gevoeld. Okay ik lieg heb mij vaker zo gevoeld na een avondje stappen maar dat is lang geleden. Achja eigenschuld!

Toch ben ik erg blij met het resultaat van de shoot. Het shooten ging erg moeizaam, omdat ik mij zo niet okay voelde, haha. Maar gelukkig zijn de foto’s leuk geworden. #thankgod

Op de foto’s draag ik het geweldige velvet pak van My-Jewellery. Ik vind hem echt zo leuk! Het is feestelijk, maar tegelijk ook erg comfy. Het wordt ook niet voor niks de Christmas Comfy collectie genoemd. Ik heb gekozen voor roze maar ze zijn ook beschikbaar in het blauw, groen en ocher geel. De ocher geel vind ik ook echt geweldig. Zit nog te twijfelen om de blazer te gaan bestellen. Super leuk voor boven een zwarte broek. De broek loopt wijd uit aan de onderkant. Voor de kleintjes onderons (ik zelf ben 1,58m) is dit ideaal. Doe er een paar killer heels onder en je lijkt echt super lang. Helaas was alsnog de broek iets te lang voor mij dus moet hem gaan laten innemen, maar dat probleem heb ik altijd. Wanneer ik dat heb laten doen zal ik het pak ook met een paar stoere sneakers willen dragen. Ik ben erg enthousiast over deze collectie dus neem zeker is een kijkje op www.my-jewellery.com. Daarnaast hebben ze ook nog veel leuke sieraden. Ik weet zeker dat je voor de feestdagen dan gaat slagen.

PS: Op Instagram geef ik zo mooie pak weg! Dan loop jij er stylish + comfy bij deze kerst. Klik HIER om mee te doen!

Wat vind jij van de velvet trend? Zou je zelf ook zo pak dragen? Zoja voor welke kleur zou je dan gaan? 

Shop the look 

Velvet Suit + OorbellenMy-Jewellery*, Tas – Gucci, Schoenen – VanHaren*

Photo credits – Kevin Geurts

Volg:

11 Reacties

 1. 11 december 2017 / 20:11

  Ik vind deze kleur erg gaaf. Past ook mooi bij de kerstsfeer.

 2. 16 december 2017 / 18:34

  Ik vind dit outfitje zo leuk staan bij jou. Zelf zou ik het niet meteen aandoen, alhoewel je me toch wat overtuigd hebt door te vermelden dat je er hoge heels onder kan dragen.

 3. 16 december 2017 / 18:57

  Hahah ‘de shoot ging een beetje moeizaam’. That’s the model life zou Nigel Barker zeggen. Pak is wel echt gaaf though. Zag hem al in de reclames op Facebook voorbij komen. Ik zou zelf sowieso voor de kleur geel gaan. Die kleur is mijn favoriet in alles 🙂

 4. 16 december 2017 / 20:28

  Heel erg gaaf. Ik zou het wel eens willen passen, om te zien hoe het me staat.

 5. 17 december 2017 / 10:15

  Toffe outfit! Het Pillows hotel in Zwolle is een mooi hotel! Daar wil ik ook graag nog heen ?

 6. 17 december 2017 / 13:43

  Velvet past niet bij mij helaas, al is de stof wel lekker zacht. Leuk hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?