Outfit | Wrangler Body Bespoke

De nieuwe Body Bespoke lijn van Wrangler belooft de perfecte fit voor elke figuur. Uiteraard werd ik nieuwsgierig en wilde het maar al te graag testen.

Ik vind het altijd erg lastig om een goede jeans voor mijn figuur te vinden. Ik heb dunnen benen, maar (helaas) wel een buikje. Ik heb daarom altijd een maatje groter nodig bij mijn middel, terwijl ik voor mijn benen net dat maatje kleiner nodig heb. Resultaat is dat het niet perfect aansluit bij mijn benen. Daarnaast ben ik klein (1,58m) waardoor de broekpijpen altijd te lang zijn. En ja zelfs met lengte maat 30, haha. Ik moet ze daarom altijd omslaan. Verder vind ik het erg belangrijk dat een jeans goed zit bij mijn kont. Hiervoor heeft Wrangler iets bedacht, namelijk de Bode Bespoke lijn.

Het bijzondere aan de Body Bespoke lijn is dat bij alle maten is gekeken naar de juiste verhoudingen tussen de achterzakken en het plaatsen van de naden. Normaal gesproken wordt er uitgegaan van een maat 28, waardoor de verhoudingen niet altijd kloppen en het bekende fittingprobleem ontstaat. Body Bespoke gaat uit van individuele verhoudingen, zodat een flatterend design is bereikt voor alle maten – van 24 tot 32 -. Kortom je krijgt een mooie volle kont in de jeans.

Op de foto’s laat ik jullie twee broeken zien uit de collectie die ik op verschillende manieren gestyled heb. Ik draag de skinny authentic blue jeans en de straight best blue.

Ben jij al bekend met de Body Bespoke collectie van Wrangler? En uiteraard ben ik ook erg benieuwd wat jullie van mijn looks vinden. Photo credits Jamie Schnellbacher

Volg:

8 Reacties

 1. 15 september 2017 / 09:51

  Het blijft een mooi merk. Staat je ook erg goed. Je combineert het ook zo mooi.

 2. 15 september 2017 / 10:42

  Ik vind de outfits geweldig! Ik ken Wrangler nog van toen ik een puber was.Dat was bij het enige merk wat er toen de winkels overheerste wat spijkerbroeken betreft. En alles staat jou, ook de te lange Wrangers, zoals het omgeslagen is? Ik vind het te leuk!

 3. 15 september 2017 / 12:44

  Leuke broek ook hele leuke foto’s gemaakt je laat de broek echt mooi naar voren komen.

 4. 16 september 2017 / 20:46

  Ik heb ook altijd moeite met het vinden van een jeans die goed bij mijn figuur past 🙁 Misschien moet ik ook maar eens bij Wrangler kijken. Heb het nog nooit ergens in de winkels gezien eigenlijk. Waarschijnlijk shop ik verkeerd :p
  Susan | susanblogt.nl onlangs geplaatst…HERFST LOOKBOOK: 4 PERFECTE OUTFITSMy Profile

 5. 18 september 2017 / 09:49

  Mooie broek en staat je goed. Leuk t-shirt ook! Deze look zou ik ook dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?