Review | Silk’n Motion


Sinds het begin van de komst van het laseren heb ik overwogen om al het overtollige haar permanent te laten verwijderen bij een schoonheidsspecialist. Ik heb een hekel aan scheren met resultaat irritaties en volgende dag alweer stoppeltjes. Waxen vind ik pijnlijk dus dat is voor mij ook niet weggelegd. Toch heb ik nooit de stap gezet. Waarom niet? Ik vind het toch wel een uitgave en ik ben ook altijd iemand eerst zien dan geloven. Ik ben half Egyptisch en ben helaas niet gezegend met slechts een paar haartjes die binnen no time verdwenen zijn. Dus ik ben ook erg sceptisch over deze behandelingen en dan vind ik de prijs toch net iets te duur om het uit te proberen.

Twee maanden terug werd ik toevallig benaderd om de Silk’n Motion uit te proberen. Dit is een nieuwe uitvinding die ongewenste haartjes op een makkelijke manier permanent verwijderd. De lichtflitsen zorgen ervoor dat de haartjes niet meer terug komen en dit ook nog eens zonder pijn. Uiteraard was ik hier erg nieuwsgierig naar en wilde dit maar al te graag testen. Hoe ideaal is dit, dat je het nu gewoon zelf thuis kan doen.

Ik heb het apparaat nu 3x gebruik en ik merk al enige resultaat. Wanneer je 1 behandeling heb gedaan moet je ongeveer 4 weken wachten op de volgende. Mocht je dit apparaat aanschaffen lees vooraf ook goed de gebruiksaanwijzigingen. Dit is namelijk erg belangrijk om het juiste resultaat te behalen. Kortom ik ben tot nu toe erg tevreden. Helaas is mijn haar nog niet permanent weg, maar ik merk wel dat het minder snel terug komt. Bij scheren heb ik de volgende dag alweer stoppeltjes en nu blijft het bijna 5 a 7 dagen weg. Wow! Ik ben benieuwd wanneer ik 8 behandelingen heb gehad.

Hoe ontharen jullie je? Toevallig ook ervaring met zo soort apparaat? 
Het apparaat is voor €249,- te verkrijgen. Best een uitgaven, maar uiteindelijk het zeker waard!

Volg:

3 Reacties

  1. 7 juli 2017 / 17:41

    Ik heb de philips lumea en die werkt inderdaad ook… helaas ben ik er zelf slordig in.. vergeet het vaak om de zoveel weken te doen.. echt dom! Vanavond weer een goed excuus haha

  2. Linda
    10 juli 2017 / 11:18

    Vergeleken met de Philips Lumea heeft Silk’n Motion veel meer lichtflitsen zie ik en is ook nog goedkoper. Ben benieuwd hoe je behandelingen gaan. Zou fijn zijn als je er nog een review over wilt schrijven na een tijdje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge