Tip | Acer Swift 3


Hi allemaal, Graag wil ik vandaag met jullie mijn nieuwe aanwinst delen. Dat is namelijk de nieuwe Swift 3 laptop van AcerDoordat ik zoveel reis wilde ik graag een nieuwe laptop aanschaffen die makkelijk mee te nemen is. Niet alleen voor het reizen, maar ook voor dagelijks gebruik. Ik werk vaak op verschillende werkplekken dus het is voor mij belangrijk dat de laptop klein en licht is en deze ook makkelijk in een (hand)tas past.

Ik ben een fashion girl dus voor mij is het ook erg belangrijk dat het design er top uitziet. Tijdens een bloggers event kwam ik in contact met Acer en werd gelijk enthousiast. Uiteindelijk kwam ik dus uit bij de Swift 3 modellen. Onderstaand kunnen jullie meer informatie lezen over Swift 3 en waarom ik juist uiteindelijk voor deze laptop heb gekozen.Het eerste wat mij opviel aan de Acer Swift 3 laptop is het design. De laptop ziet er luxurieus uit en heeft een prachtig metallic blauwe kleur. Dit is een laptop waar ik mee gezien wil worden. Zoals ik al hierboven aangaf wilde ik een kleine laptop die makkelijk mee te nemen is. Dankzij de 14inch en de aluminium behuizing is de laptop klein, licht en kan deze makkelijk tegen een stootje, perfect dus.

Toen ik de laptop voor het eerst gebruikte viel mij onmiddellijk het beeldscherm op. Foto’s en video’s springen er echt uit, geweldig! Door de Full HD Resolution is dit ook een ideale laptop voor mensen die veel series, programma’s of films kijken. Daarnaast is dit absoluut een ideale laptop voor content creators, zoals ik. Voor mij werk ben ik continu bezig met foto’s en video’s bewerken en artikelen schrijven.  Dankzij de Acer Swift 3 maakt dit het een stuk gemakkelijker.

De touchpad op de laptop vind ik een ideale uitvinding. De bediening werkt prettig en snel. Hierdoor schrijf ik met veel plezier mijn artikelen. Daarnaast heeft de Swift 3 ook een vingerafdruksensor om de laptop te ontgrendelen. Dit heb ik trouwens nooit eerder op een laptop gezien. Ideaal, want ik heb er een hekel aan om mijn password vaak te moeten invoeren, dus een bijkomstige feature. Daarnaast kan ook niemand anders de laptop gebruiken zonder mijn toestemming. Ook fijn is de achtergrondverlichting bij het toetsenbord. Ik werk vaak in de avond dus dan is dit zeker een uitkomst.

Nog een belangrijk punt en dit zeker ook één van mijn hoofdredenen waarom ik voor deze laptop heb gekozen, is de batterijduur. Ongeveer 2 dagen kan ik erop werken zonder te hoeven opladen. Ideaal als je vaak buitenhuis werkt.

Ik heb de laptop nu 1,5 maand in gebruik en ben tot nu toe zeer tevreden. Ik kan zeker iedereen die veel met een laptop werkt de Acer Swift 3 aanraden.

Volg:

14 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 21:05

  Klinkt goed! ik heb vroeger een Toshiba gehad en momenteel werk ik met mijn iMac en macbook haha dus ik ben erg verwend. Toch klinkt dit ook enorm fijn!
  Rachel onlangs geplaatst…Sushi festival Utrecht 2018My Profile

 2. 3 oktober 2018 / 07:40

  Klinkt goed! Ik heb net een nieuwe macbook gekocht dus ik koop nu even geen nieuwe laptop hihi! Ik ga heb wel onthouden en aanraden aan anderen. Bedankt voor je tip!

 3. 3 oktober 2018 / 12:53

  Wow, ben echt wel onder de indruk van de batterijduur.

 4. 3 oktober 2018 / 14:38

  ik heb de acer aspire en ben eerlijk gezegd niet onder de indruk. Voordien had ik een Toshiba en die werkte voor mij fijner. Maar fijn dat jij wel blij bent met de Acer!

 5. 3 oktober 2018 / 15:44

  Leuk! Ik heb n vaste pc maar wel toch wel een apple…over een tijdje 🙂

 6. Frederique
  3 oktober 2018 / 16:50

  Wat fijn dat de batterij zo lang meegaat. Dat is voor mij ook echt een belangrijk puntje. Ik heb een Mac dat uit ellende bijna uit elkaar valt haha dus zal over niet al te lang echt vervangen moeten worden!

 7. 3 oktober 2018 / 23:06

  Klinkt als een fijne laptop! Ik heb zelf ook voor een kleine, lichtgewicht laptop met een mooi design gekozen, ook omdat ik veel reis. Voor mij is het de gouden MacBook geworden, ben er heel blij mee.

 8. 4 oktober 2018 / 09:52

  Twee dagen zonder op te laden? Wow. Ik heb een paar jaar terug (alweer vijf jaar realiseer ik mij) een Macbook Air gekregen van H. Als investering in mijn blog. En eerlijk gezegd ben ik wel een ‘Apple-meisje’ want ik werk ook met een iPad, mini iPad en iPhone7. Best verwend eigenlijk als ik dit zo opschrijf. Aan de andere kant ben ik heel zuinig, voorzichtig en doe ik overal heel lang mee. Ik zou niet zo snel naar een ander merk gaan (maar wel fijn dat jij zo tevreden bent met de Acer natuurlijk).

 9. 4 oktober 2018 / 23:17

  Ik was toch op zoek naar een nieuwe laptop. Ik denk dat ik al weet welke ik wil hebben. Fijne review.

 10. Anna
  22 oktober 2018 / 13:41

  Les Georgettes armband? Welk model?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?