Tip | Brandfield – Quay Zonnebril


Voordat ik op vakantie naar Marrakech ging ontving ik een mooi pakketje van Brandfield. Super verrassing!  Gelukkig maar, want dit cadeautje was perfect voor mijn vakantie. Ik heb namelijk een zonnebril van het merk Quay gekregen. Love it!

Brandfield is een webshop waar je online style items kan bestellen om je outfit compleet te maken. Denk aan: horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees van ruim 200 bekende merken en minder bekende opkomende merken. Een super plus is dat je het eventueel dezelfde dag nog in huis heb en anders de volgende dag. Dat is echt heel fijn!

Ik ben hartstikke blij met mijn Quay zonnebril. Heb al een paar andere modellen van dit merk dus deze past perfect bij mijn collectie. Vooral het mirror effect vind ik gaaf. Dit maakt elke outfit stylish af.

Hieronder een paar foto’s van hoe ik de zonnebril gestyled heb. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de bril vinden en zijn jullie al bekend met Brandfield?

ZonnebrilQuay via Brandfield

Volg:

4 Reacties

 1. Jacqueline
  5 november 2017 / 15:38

  Great post!

  You have a nice blog!

  Would you like to follow each other? (f4f) Please let me know on my blog with a comment! ;oD

  Have a great day!

  xoxo Jacqueline
  http://www.hokis1981.com

 2. 9 juli 2018 / 00:34

  I often visit your page and have noticed that you don’t update it often.
  More frequent updates will give your site higher
  authority & rank in google. I know that writing articles takes a lot
  of time, but you can always help yourself with miftolo’s tools which will shorten the time of
  creating an article to a few seconds.
  ArielJuicy onlangs geplaatst…ArielJuicyMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?