TIP | DESENIO

Kennen jullie DESENIO al? Waarschijnlijk al voorbij zien komen bij verschillende bloggers ?
Desenio verkoopt prachtige posters met prints en teksten voor jouw interieur. Toen Desenio mij een mailtje stuurde met de vraag voor een samenwerking hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Volgens mij heb ik uren op de website gezeten om de juiste posters en lijsten te kiezen. Alles is zo leuk! Uiteindelijk is het gelukt en ik ben erg blij met het resultaat. Vooral de Kate Moss poster vind ik geweldig! Ik heb daarnaast voor het thema ‘girl power‘ gekozen zoals je kan zien op de foto’s. Ik heb ook een grote wereldkaart poster besteld. Deze moet ik helaas nog ophangen. Correctie, ik moet iemand vinden die dat voor mij kan doen. Missie is helaas nog steeds niet geslaagd dus vandaar dat ik nog geen foto heb.

De foto’s die je in de afbeelding ziet zijn; Kate Mossfinger poster, Future is female, Girl Power en repeat poster. Er zijn verschillende categorieën op Desenio wat het zoeken naar iets passends erg makkelijk maakt.

Kijk anders eens op Desenio.com voor alle posters en frames. Het is echt een aanrader, het maak je hele interieur compleet. Het is niet alleen leuk voor jezelf om iets uit te zoeken maar ook als cadeau. Er zijn verschillende maten en prints verkrijgbaar, waardoor je het zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wil. Handig voor de feestdagen :). Als je code ‘WENDY’ gebruikt krijg je 25% korting op je bestelling. Wees er snel bij, want het is maar geldig tot 19 oktober. (de code is niet geldig op handpicked items en lijsten). Your welcome! 

Volg:

10 Reacties

  1. 18 oktober 2017 / 22:28

    Ooh maar deze zijn leuk!! Ik ga snel nog even spieken

  2. 19 oktober 2017 / 05:59

    Leuke posters. Ga er nog eens naar kijken als ik wat meer tijd heb

  3. 20 oktober 2017 / 07:01

    Wat een gave prints zeg, ik hou daar wel van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?