Tip | Dinner in Motion


Hi allemaal! Hebben jullie heerlijke dagen gehad? Ik heb in ieder geval veelste veel gegeten, maar goed ik ben waarschijnlijk niet de enigste ;).

Zaterdag 23 december ben ik naar Dinner in Motion geweest in Utrecht. Je gaat dan uiteten in een virtuele (360 graden projectie) omgeving. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten en was daarom ook erg benieuwd naar dit concept. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en verwelkomd met een heerlijke cocktail in de bar lounge. De lounge is trouwens prachtig ingericht. Heel knus wat er voor zorgt dat je het gevoel heb dat je thuis in de woonkamer zit. Love it!

Na onze drankje was het tijd voor het dinner en de experience. Met 30 tafelgenoten maak je een wereldreis, waarbij rondom je heen en zelfs op tafel beelden geprojecteerd worden. Muziek ondersteunen de beelden en complementeren de culinaire wereldreis. Voordat het gerecht geserveerd wordt bevind je in een andere omgeving. Zo ben je op een boerderij, zitten we in het casino, zwemmen we in de oceaan of bevinden wij ons in een bloemenparadijs. Het leuke hieraan is dat het eten goed aansluit bij de projecties. Het dinner duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit een 7 gangen menu. Klik hier voor de menu kaart.

Aanrader? 
Zoals ik al eerder aangaf wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten van deze avond, maar het was een bijzondere ervaring. Uiteten gaan is natuurlijk altijd leuk, maar dit is net iets specialer. Het eten is heerlijk en de projecties zorgen voor een speciale omgeving. Ik raad Dinner in Motion zeker aan om is een keer te doen met je familie of vrienden. Naast het eten is het ook mogelijk om een wijn arrangement erbij te nemen. Er is ook gedacht aan de bobs, want er is ook een speciaal bob arrangement. Na het dinner is het ook mogelijk om nog even na te genieten in de bar lounge. Wij hebben het erg gezellig gehad en vond het leuk om het meegemaakt te hebben. Uiteraard heb ik wat foto’s gemaakt om een sfeer impressie te geven.

Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Zal jij dit een keer willen meemaken? Het is nog mogelijk tot 18 februari daarna is het helaas niet meer mogelijk. 

Informatie

The Wall – A2, Afrit 7
Hertogswetering 183, P1
3543 AS Utrecht
Telefoon 085 303 86 94
Info@Dinnerinmotion.nl

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?