Tip | Hoesjes-Outlet

hoesjes-outlet-wendy-van-soest-2Wooohhhh vrijdag! Vandaag ga ik iets heel leuks doen. Ik ben uitgenodigd door Kruidvat om samen met een vriendin te overnachten in het nieuwe Element hotel in Amsterdam, ter ere van de lancering van hun nieuwe productlijn ‘Moments of Me’. Ze beloven een hele ontspannende avond! Ik ben erg benieuwd! Morgen ben ik jarig dus ik kan mij geen betere B-day wensen.

Iets heel anders.  De telefoon is denk ik het belangrijkste item van een blogger. Ik weet bijna zeker dat ik voor iedereen kan spreken, haha. Uiteraard zien wij onze telefoon het liefst met de leukste hoesjes. Niet wij zelf maar ook onze telefoon moet helemaal up-to-date zijn van de laatste fashion. Ze maken tenslotte een leuke outfit dan ook helemaal af. Dan heb ik goed nieuws! Hoesje-Outlet bied de leukste telefoonhoesjes online. Toen ik de kans kreeg om een paar leuke hoesjes uit te kiezen hoefde ik hier niet lang over na te denken.

Ik heb niet alleen gekeken naar de cuttenes van de hoesjes, maar ook naar de bescherming die ze bieden. Toen ik mijn nieuwe Iphone 6s liet vallen was het scherm helemaal kapot. Ik vind het dus belangrijk dat mijn telefoon goed bescherm is. Ik heb gekozen voor de roze CaseBody Mirror flipcase en portemonne hoes met een pug erop (how cute). Allebei hebben ze een klep voor, wat ik dus ideaal vind aangezien mijn scherm snel kapot was gegaan. Daarnaast zijn ze allebei praktisch want de één is gelijk een spiegel en ziet er fancy uit en de andere is een portemonne. Ideaal! Naast de hoesjes heb ik ook gelijk voor een screenprotector gekozen. De reden heb ik al uitgelegd, maar ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is. Vooral voor een Iphone, want de schermen zijn mega duur.

Zoek je dus nog een leuk hoesje die ook bescherming bied? Neem dan een kijkje bij Hoesjes-Outlet. Zij hebben naast iPhone 7 hoesjes ook meer dan 1200 telefoonhoesjes voor verschillende andere toestellen.

hoesjes-outlet-wendy-van-soest-4 hoesjes-outlet-wendy-van-soest-6 hoesjes-outlet-wendy-van-soest-7 hoesjes-outlet-wendy-van-soest-8 hoesjes-outlet-wendy-van-soest-9 hoesjes-outlet-wendy-van-soest-10

Fijn weekend!

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?