Tip | HP Sprocket


Het maken van herinneringen met vrienden en familie is erg waardevolle. Sommige momenten wil je voor altijd vastleggen. Ik weet nog dat ik vroeger altijd alles wilde vastleggen. Ik liep altijd met mijn analoge camera en kon daarna niet wachten om ze te laten uitprinten. En dan maar hopen dat je er goed op staat zonder je ogen dicht ofzo, haha. Ik heb denk ik wel elke camera gehad. Later was ik ook erg dankbaar met de kleinere formaat en dan kon je met een kabel al je foto’s op de computer zetten. Vrienden werden gek van mij dat ik altijd foto’s wilde maken, maar achteraf waren ze mij altijd dankbaar want dan vonden ze het toch stiekem leuk. Toen begonnen we al naar het digitaal bewaren van de foto’s en nu helemaal met het gebruik van je mobiel. Maar eerlijk, eigenlijk missen we dat gevoel van een echte foto, van iets tastbaars en iets wezenlijks in je handen hebben! Ik vind het nog steeds heerlijk om door een eigen gemaakte fotoboek te bladeren. De herinneringen komen dan gelijk terug. Nu staan de foto’s op mijn externe schrijf waar ik misschien 1x in de twee jaar op terug kijk. Zonder eigenlijk! Toch neem ik ook niet de tijd om ze te laten afdrukken of om een fotoboek te maken. Ik zeg altijd komt later wel, correctie dus nooit. Maar goed nieuws! Dankzij de HP Sprocket is dit nu mogelijk op een wel heel handige en snelle manier.

De HP Sprocket is een compacte en draadloze printer die je heel makkelijk mee kunt nemen. Daarnaast is die ontzettend gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik. Als eerste stap, download je de HP Sprocket app op je smartphone en tablet, welke te vinden is in zowel de iOS App store en Google Play Store. Hierna zet je de Sprocket heel gemakkelijk aan en zal hij via Bluetooth of NFC met je telefoon (of tablet) verbinden. Via de app kan je nu foto’s die op je telefoon staan direct laten uitprinten op de Sprocket. Wanneer je de app opent krijg je ook de mogelijkheid om je social media kanalen te linken, waardoor je ook foto’s vanaf bijvoorbeeld je Facebook en Instagram account kunt kiezen. De Sprocket maakt gebruik van de ZINK printtechnologie, wat inhoudt dat foto’s afgedrukt worden zonder gebruik te maken van inkt. Het is daarom niet nodig om cartridges te vervangen, wat ook meteen in de kosten scheelt. Voor de Sprocket wordt speciaal ZINK papier gebruikt, dat aan een kant ook een plakkerige zijde heeft, zodat je de foto als sticker kunt opplakken!

In de app zit ook een bewerk-functie waarmee je foto heel leuk kunt bewerken. Denk aan leuke emoji’s, versierseltjes en teksten voor op je foto’s. Zo kan je net dat extra geven aan je foto.

Ik vind het echt een hele leuke gadget. Echt een aanrader voor mensen die het leuk vinden om foto’s te maken en deze herinneringen tastbaar wil bewaren. Ben je nu ook enthousiast geworden over de HP Sprocket? Hij is verkrijgbaar in zwart met zilver, rood met zilver of wit met rosegold voor €119 en bestellen kan via deze link! 

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?