Tip | Kale and Me Juices


Wie had dat gedacht. Wendy die aan een 3daagse juice cleanse is begonnen. Ik zelf eigenlijk niet, want ik hou echt te veel van eten. Echter lees je veel positive verhalen over juice cleanses en toen Kale and Me mij benaderde of ik het wilde probeerde dacht ik bij mijzelf waarom niet. Laat ik het gewoon is een keer proberen en kijken of ik echt een verschil merk. Drie weken geleden ben ik de uitdaging aan gegaan en mijn ervaring zal ik uitgebreid met jullie delen.

Kale and Me 
Ik heb gekozen voor de 3daagse juice cleanse. Dit betekent dat ik drie dagen alleen maar deze juices mag drinken. De levering van Kale and Me ging erg makkelijk. Je besteld het online en kan zelf bepalen wanneer het wordt bezorgd. Erg ideaal aangezien de juices snel in de koelkast gezet moeten worden. Je ontvang 18 juices in verschillende smaken voor drie dagen.

Mijn ervaring
Ik ben op een maandag begonnen, want in de weekend ga je toch meestal leuke dingen doen zoals uiteten etc. Ik vond daarom de maandag de beste dag om te beginnen. Daarnaast is het erg belangrijk om veel water te drinken en mocht je het echt niet volhouden zorg dan dat je genoeg bananen heb liggen of groente, kippen bouillon kan maken, want dat kan geen kwaad. In het begin vond ik het echt moeilijk en ik werd erg moe en chagrijnig. Je merk dan dat je echt suiker mis. Kan je nagaan wat het eigenlijk doet met je lichaam (suikers bedoel ik). Ik nam daarom tussen door een paar bananen en dat werkte echt. Mijn humeur werdt er niet beter op, maar het stilde absoluut de honger.

Ik heb het goed weten vol te houden, uiteraard met struggels want elke keer wilde ik die pizza bestellen, maar ik ben trots op mijzelf dat ik het heb volgehouden. Op dag 3 (de laatste dag) voelde ik mij veel beter, minder moe en ik had niet meer zoveel behoeftes aan suikers. Helaas ben ik wel weer snel in mijn oude patroon gevallen. Het mooiste zou zijn om hierna goed op te letten met wat je eet kwa suikers. Helaas is mij dat niet gelukt, maar door de Kale and Me juice zou dit een goede start kunnen zijn. Ik zal het daarom ook absoluut aanraden. Het kan nooit kwaad om je lichaam van binnen een paar dagen goed te verzorgen.

Voordeel van Kale and Me
De prijs valt echt mee. Je betaald €79 voor de 3daagse kuur. Bij andere juices is het meestal duurde. Daarnaast zit er een handige guideline bij om je stap voor stap te helpen met de drie dagen. Wat ik ook erg goed vind is dat je de flesje terug kan sturen voor recycling.  Ik zelf vond bijna alle juices lekker behalve de Rosy roots, want ik hou echt niet van bieten.

Hoe begin je?
Bereid je twee dagen voor op de juice cleanse. Dit heb ik niet gedaan en daarom vond ik het ok zo zwaar. De handleiding geeft aan dat je lichaam moet voorbereiden dus in de twee dagen vooraf al minder koolhydraten, suikers en caffeine eten/drinken. Daarnaast heel veel water drinken (2 a 3 liter per dag)

Per dag heb je zes juices die je om de twee uur moet drinken. Heb je echt honger dan mag je een banaan of groente, kippen bouillon soep eten.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Dan heb ik goed nieuws, want met code ”Wendyvsoest4you” krijg je een gratis juice + kano bij je bestelling op www.kaleandme.nl

Mocht je vragen hebben laat het dan weten in een comment hier beneden. I’m happy to anwser 🙂 

15 gedachten wat er door mijn heen ging tijdens de Juice Cleanse
1. Waarom ben ik hieraan begonnen? Wordt nu al chaggie aan de gedachten dat ik niet mag eten.
2. Ik mag geen cola drinken, ik mag geen cola drinken, ik mag geen cola drinken. OMG! Dat kan ik toch niet volhouden?
3. Hmmm eigenlijk zijn deze juices best lekker.
4. Ik denk dat ik dit gewoon ga volhouden. Oh wacht het is pas 10 uur in de ochtend 🙁
5. Ik ben moe en wil alleen maar slapen. Komt het door de juices of ben ik gewoon lui?
6. Voordeel ik hoef nu 3 dagen niet te koken en ook niet af te wassen. Yes, win!
7. Vanavond heb ik een event. Zou er eten zijn? Kan ik het dan wel weerstaan? Oh help!
8. Wat moet ik met al die flesjes doen. Weggooien is niet echt verantwoordelijk
9. Gelukkig je kan de flesjes terug sturen voor recycling. Plus, plus en nog eens plus
10. Ik begin er aan te wennen. Ik heb geen eens honger. Zo voelt het dus om een keer geen honger te hebben. Voelt eigenlijk best goed, haha. (ik heb altijd honger namelijk)
11. Wacht mijn buik lijkt minder opgezet. Even in de spiegel kijken. Girl you are looking good!
12. Dit was eigenlijk best leuk! Vooral nu mijn buik wat platter is. Let’s do it again.
13. Hmmm nee laten we toch maar de Pizza bestellen 😛 

Volg:

3 Reacties

  1. 21 november 2018 / 23:46

    haha vooral dat einde, laat ik toch maar pizza bestellen, lekkerding haha!
    Lijkt me wel interessant om te proberen, ik heb namelijk ook echt de complete dag honger en vaak een opgezette buik (plus net witte kruidnoten naar binnen gewerkt, nu alweer spijt van)
    Rachel onlangs geplaatst…Happy Thoughts #9My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?