Tip | Last van schurende bovenbenen? Smoovall is de oplossing!

Wat kijk ik altijd uit naar de lente en zomer. Eindelijk kan dat leuke jurkje, rokje of shortje uit de kast. Echter word ik er elk jaar weer aan herinnerd dat het voor mij niet altijd een pretje is om dat leuke jurkje, rokje of shortje te dragen. Waarom? Ik heb last van schurende bovenbenen. Geloof me dat is echt geen pretje. Mijn huid wordt rood en ik krijg last van irritaties en kleine ontstekingen. Dat doet pijn!

Hier in Nederland heb ik er gelukkig niet zo heel veel last van, want ja hoe vaak is het hier nu mega warm? Het probleem begint bij mij als ik een paar dagen iets korts achter elkaar draag en wanneer het dus erg warm is. Vakantie is voor mij dus eigenlijk een hel. Oplossing is natuurlijk om een lange broek aan te trekken, maar eigenwijs dat ik ben wil ik natuurlijk mijn jurkjes, rokjes en shortjes dragen. Het zit lekker luchtig, is leuker en ik wil natuurlijk bruin worden, duuuhhh. Maar goed na dag twee heb ik er al spijt van, want dan loop ik weer als een rare malloot (benen zo ver mogelijk uit elkaar) door de straat. Mijn vriendin Manon, met wie ik altijd op vakantie ga moet er dan altijd om lachen (zij is weer zo’n uitzondering die er geen last van heeft), maar ik kan er dan serieus om huilen. Naast de pijn is het ook nog eens hartstikke lelijk. Hierdoor wordt ik ook erg onzeker, want in mijn bikini of badpak lopen doe ik dan niet graag.

Elk jaar probeer ik van alles om dit te voorkomen. Vaseline en allerlei zalfjes en crèmes, maar niks helpt. Kortom het is echt een serieus probleem. Volgens mij hebben veel vrouwen hier last van, maar wordt er bijna niet over gepraat. Waarschijnlijk omdat het wordt geassocieerd met overgewicht, wat eigenlijk geheel onterecht is.

Wonder boven wonder heb ik een hele goede oplossing gevonden om dit probleem te voorkomen. Speciaal voor de vrouwen die net als ik last hebben van schurende bovenbenen deel ik graag mijn tip voor dit probleem.

Oplossing
De oplossing is Smoovall Huidcontact Spray wat speciaal is ontwikkeld is tegen schuurplekken. De spray is gemakkelijk aan te brengen (je hoeft het in ieder geval niet meer uit te smeren) en is onzichtbaar op de huid.  Volgens Smoovall is 1x sprayen genoeg voor minimaal 4 uur bescherming en zou je daarna eventueel moeten bijsprayen. Bij mij was dit niet nodig. Ik heb Smoovall 1x aangebracht voordat we naar het strand gingen en 5 uur later werkte het nog steeds.

Ik ben erg tevreden over Smoovall. Echter kan ik niet wachten om dit op vakantie uit te testen. Ik verwacht dat het ook daar een lifesaver zal zijn.

Smoovall Huidcontact Spray is online te verkrijgen voor €12,99.

Hopelijk biedt de bovenstaande tip ook de oplossing voor jou en kun je weer heerlijk genieten van het mooie weer in de outfit die jij wilt dragen. Uiteraard ben ik erg benieuwd of jij hier ook last van heb. Laat het weten in een comment en vertel erbij wat jij deed om dit te voorkomen.

Volg:

9 Reacties

 1. 5 september 2017 / 12:18

  Het is echt zo’n fijn product! Ik kan niet meer zonder.

 2. 5 september 2017 / 12:29

  Wat goed dat dit helpt, ik heb er zelf geen last van, maar las al eerder positieve verhalen en dat is toch fijn!

 3. 5 september 2017 / 21:39

  Gelukkig zelf geen last van, maar leuk dat zo’n producten bestaan. Verpakking vind ik ook erg mooi 🙂

 4. 8 september 2017 / 00:18

  Heb er hier zelf niet zo heel veel last van, maar kan mij voorstellen hoe blij je bent met dit product als oplossing ^_^

 5. Sanne
  10 juli 2018 / 21:59

  Hoi, waar kan ik dit bestellen zónder verzendkosten? Wil het graag gaan proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge