Tip | My Day Saver!

Mijn Iphone! Ik kan niet meer zonder deze goede vriend. Hij regelt alles voor mij. Beheert mijn agenda, houdt mijn notities bij, weet altijd de weg te vinden en dankzij hem ben ik 24h bereikbaar. Echter ben ik niet de enige die hier zo overdenkt. Wist je dat 8 op de 10 Nederlanders niet meer zonder zijn mobiel naar buiten gaat? Ongeveer checken mensen 34 keer hun telefoon op een dag. Hoe meer we onze smartphones gebruiken, hoe sneller de batterij leeg raakt. Groter irritatie punt van mij en ook hierin ben ik vast niet de enige. Gelukkig is daar een oplossing voor: een powerbank

Tijdens een event van Friends of the Brands ben ik in aanraking gekomen met het merk Avanca Products. Zij ontwikkelen allerlei accessoires voor mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ze letten erg op design en functionaliteit. Tijdens het event mochten wij een product uitkiezen en ik koos voor de Powerbar Pro 9000 mobiele noodlader. En wat ben ik blij dat ik deze gekozen heb. De batterij van mijn Iphone is begin van de middag meestal al leeg. Dankzij de powerbar heb ik hier geen last meer van. Het mooie is dat ik ongeveer 3x mijn iphone kan opladen met deze powerbar wanneer die 100% geladen is. Dankzij het compacte en lichte design (220g) kan ik de noodlader eenvoudig meenemen in mijn tas. Perfect! Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere mobiele apparaten tegelijk op te laden. Zoals je ziet ben ik fan! Vandaar dit artikel, want wilde dit graag met jullie delen. Echt deze powerbar is my day saver!

Powerbanks kun je gemakkelijk online kopen. Mijn powerbank is er eentje van Avanca Products en kost €59,95. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende powerbanks op de markt, ook van andere merken en zelfs in leuke kleuren en designs. Mocht je dus toch nog niet overtuigd zijn van mijn lovende verhaal over Avanca Products, neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje op  powerbank-verkoper.nl. Hier vind je powerbanks in verschillende soorten en maten, die je makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Erg handig! Zo vind je gegarandeerd een powerbank die bij je past, en kom je nooit meer met een lege batterij te zitten.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 16 oktober 2017 / 10:35

    Oh wat super handig.. ik heb er ook twee maar ik gebruik ze eigenlijk nooit.. dit is ook wel handig omdat je het gelijk kan zien hoe vol die zit!
    Rachel onlangs geplaatst…Huda Beauty palette reviewMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?