Tip | North Sails x 36th American’s Cup

North Sails is de officiële Clothing Partner voor de komende America’s Cup presented by Prada. Dit is de 36e editie van de America’s Cup: de oudste zeilwedstrijd en een legendarische sportcompetitie. Tijdens het aankomende evenement, dat plaatsvindt van 6 tot en met 21 maart 2021, zullen de boten naar Auckland in Nieuw-Zeeland reizen. Prada’s zeilteam Luna Rossa – in 1997 opgericht door Patrizio Bertelli met de oorspronkelijke naam “Prada Challenge for America’s Cup 2000” – keert terug in de wedstrijd van 2021. Het team wordt geleid door 25-voudig wereldkampioen Vasco Vascotto als tactisch specialist.

Uiteraard heeft North Sails hiervoor een speciale collectie ontworpen. Die ik graag met jullie wil delen. De collectie is volledig gemaakt van gerecyclede materialen wat ik alleen maar support.  Je ziet het avontuurlijke karakter terug in de kenmerkende kleuren zoals rood, blauw en wit. De collectie is zowel voor de heren, vrouwen en kinderen ontworpen. Dus voor ieder wat wilds. Je zou denken dat deze collectie alleen voor de zeilers zijn gemaakt, maar niks is minder waar. Met deze fantastische fashion twist is het voor iedereen die van sporten en mode houdt. Hieronder laat ik jullie mijn favoriete items zien zowel voor de vrouwen als mannen.

Ontdek de complete North Sails-collectie hier: een eerbetoon aan ’s werelds oudste zeilwedstrijd. Je ziet het avontuurlijke karakter terug in kenmerkende kleuren, functionele details en oceaanvriendelijke materialen. Wat vinden jullie er van? Laat het weten met een reactie onder deze post :).

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?