Tip | Ready for V-day


Morgen is het dan zo ver ‘Valentijnsdag‘ – hate it or love it. Sommigen houden van de romantische clichés, andere… net iets minder. Nu ben ik gewoon erg benieuwd onder welke categorie jij valt?. Ik zelf zit er tussen in, haha. Ik vind het eigenlijk te commercieel. Waarom moet je perse die dag een cadeautje of uitje plannen met je partner. Ik vind gewoon dat je altijd verwend mag worden ongeacht welke dag het is. Maar goed, het is dat ik nu geen vriendje heb maar anders wilde ik stiekem ook iets krijgen, want ja het is toch leuk. Ach vrouwen, ik snap waarom mannen ons soms lastig vinden, haha.

Maar goed! Mijn plannen voor morgen is waarschijnlijk (romantische) films/series op Netflix kijken met heel veel chocolade. Kortom eigenlijk het zelfde als elk jaar. Alleen dit keer in mijn favoriete lingerie setje van Christine le Duc uit de Valentijnscollectie. Geen vriendje, nou dan verwen ik mijzelf toch? :P.  Ik kon het namelijk niet laten, want ik ben gewoon verliefd op dit setje. Het model is prachtig! Het valt super mooi en ik voel mij er erg sexy in.

En wat zijn jullie plannen? Zelfde als ik of ga jij wel iets leuks doen met je lover? Afgelopen jaar heb ik een leuk artikel geschreven voor de singles onder ons. Dus geen idee wat te doen morgen? Kijk dan hier voor leuke tips!

Bij deze wil ik iedereen een gelukkig Valentijnsdag wensen! Of het nu met je vriendje, huisdier, familie of vrienden is, LIEFDE heeft iedereen nodig.

BH + String van Christine le Duc

Volg:

6 Reacties

  1. 14 februari 2017 / 09:24

    Mooi setje! Het is dit jaar mijn eerste Valentijnsdag mét vriend, maar we vinden het allebei eigenlijk onzin.. Als we elkaar willen verrassen, dan doen we dat liever spontaan dan op een speciaal aangewezen dag..

    xx
    Alexandra • ilumuoti onlangs geplaatst…On my WishlistMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge