TIP | WINTER MUSTHAVE – REGENLAARZEN

We moeten ons er maar bij neerleggen: Nederland is geen warm land waar de zon altijd maar schijnt. Sterker nog, het regent hier vaak. En ondanks het vieze weer hier in Nederland moeten wij toch regelmatig de deur uit. In plaats van dat jij je schoenen helemaal laat nat regenen kun je ook kiezen voor een paar super hippe regenlaarzen voor dames bij regenlaarsexpert!

Laten we eerlijk zijn; er is weinig zo on-stijlvol als van die lompe regenlaarzen. Het liefst draag ik ze eigenlijk nooit, maar de winter van 2020 heeft daar verandering in gebracht. Toen de regenlaars in de herfst/winter 2020 in verschillende mode shows de show steelde groeide deze laars  uit to een van de meest onverwachte schoenentrends van het seizoen. Ze worden nu vaker gedragen als bewust onderdeel van een outfit. Opeens zag je ze overal! Modellen, influencers en streetstyle-sterren verschenen voorbij op je Instagram feed met de meest prachtige outfits die afgemaakt werd door de regenlaars. Ook ik werd fan! Zie foto hierboven :).

Of het nu regent of niet, hieronder heb ik de leukste en stijlvolle regenlaarzen geselecteerd die je kan dragen bij je favoriete look. Dus wil jij de regen ook in stijl trotseren?

Voor leuke stijlvolle korte laarzen moet je bij het merk Rains zijn. Hoe leuk zijn deze laarsjes?

Rains

Meer fan van de hoge laarzen? Dan heb ik hieronder een paar leuke opties

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?