Tip | Winter Musthaves van LASCANA

December, de feestmaand! Gezelligheid, maar ook een koude maand en kortere dagen want rond 17:00 uur wordt het alweer donker. Een van mijn favorieten bezigheden op zulke momenten is dan toch thuis op de bank in mijn pyjama met Phoebe (mijn kat) voor de televisie (of een goed boek). Kaarsjes aan, kopje thee of warme chocolade melk erbij en heerlijk genieten van ME TIME!

Lascana speelt hier goed op in, want rond deze tijd van het jaar is de Let’s get cosy collectie verkrijgbaar. Deze collectie bestaat uit sloffen, onesies, sokjes, pyjama’s & badjassen. Perfect dus voor donkere dagen & koude nachten. Denk alleen dat manlief er niet blij van wordt. Ach who cares, toch girl’s?  Kan niet altijd sexy lingerie zijn ;).

Hieronder zal ik mijn favoriete items van de Let’s get cosy laten zien. Mijn lievelings is toch echt de sterren jumpsuit van VIVANCE DREAMS. Deze gaat op mijn verlanglijstje voor kerst :).

Ik wordt helemaal enthousiast van deze leuke cozy collectie. Dit is trouwens ook een super leuk cadeau voor de feestdagen. Wie wordt er nou niet blij van warme pantoffels, leuke pyjama’s of een heerlijke badjas? Kijken jullie mee naar mijn favorieten van LASCANA?

Wat is jouw cosy moment?

Volg:

2 Reacties

  1. 31 december 2018 / 11:30

    Mooie tips! Ga er zeker naar kijken voor deze koude dagen…

    Groetjes, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge