Travel | Hotel R Kipling by HappyCulture


Tijdens mij trip naar Parijs verbleef ik in het prachtige boutique Hotel R. Kipling by HappyCulture. Het hotel is perfect gelegen in de buurt Montmartre. Zeer dicht bij het bruisende scene, Moulin Rouge, Sacré-Coeur en metrostation Blanche.

Het hotel heeft een uitbundige inrichting met warme kleuren wat ontworpen is door Christine Gerondeau. De inrichting van het hotel brengt hulde aan de gelijknamige schrijver Rudyard Kipling, bekend om zijn liefde voor reizen en Azië.

Het hotel heeft 40 prachtige kamers in de kleuren pastel blauw en groen. De kamers zijn voorzien van alle faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is wifi, tv, Föhn, airconditie, kluis en koffie apparaat beschikbaar.

Het ontbijt was erbij inbegrepen en bestond uit een goed frans ontbijt. Zoals croissants, orange jus, fruit, yoghurt, beleg en roerei.

Verder is er 24 uur iemand aanwezig bij de receptie. Ik vond het personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Er werd alles gedaan om je een plezier verblijf mogelijk te maken. Ik mocht zelfs gebruik maken van een andere kamer om foto’s te kunnen maken van het balkon, haha. Een groot pluspunt was de service van gratis water flesjes om mee te nemen.

Kortom ik heb een heerlijk verblijf gehad in dit hotel. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben sowieso fan van de HappyCulture hotels, want dit is nu mijn tweede keer dat ik verblijf bij deze hotel keten. Lees hier mijn andere review van Hotel Sacha. Er zijn 14 HappyCulture hotels. Als je er in één verblijf mag je van alle faciliteiten in de verschillende hotels  gebruik maken.

Hieronder een sfeer impressie van het hotel. 

Informatie hotel
R. Kipling Hôtel by HappyCulture
65 Rue Blanche
75009 Paris

Tel: +33 (0)1 55 31 91 99
Email: contact@kipling-hotel.com
Websitewww.en.kipling-hotel.com

Volg:

3 Reacties

  1. camila
    5 maart 2018 / 19:19

    Wat een handige tips. Klinkt als goed te doen”. Ben zelf een enorme rommelkomt. Bij mij is het of extreem netjes (zoals de kledingkasten en mijn servieskast) óf een enorme chaotische bende (de eettafel). Heel raar eigenlijk hoe dat bij mij werkt. Maar ze zeggen altijd dat rommelkonten heel creatief zijn en dat klopt bij mij. Dat vind ik er dan wel weer leuk aan en dus vind ik het stiekem ook helemaal niet zo erg om een ouwe rommelaar te zijn.

  2. asapps
    7 maart 2018 / 00:19

    Goed geschreven. We hebben wel hetere vuren doorstaan. Heb alle vertrouwen in de toekomst. Maandag horen we meer over de toekomstplannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?