Travel | Londen met VanHaren


Wat was Londen leuk! Samen met Amanda (Fashionchick), Elize (Metro) en Eve (Grazia) waren wij uitgenodigd door VanHaren voor een exclusief event in Londen. De bekende zangeres Ellie Goulding heeft samen met VanHaren een schoenen collectie ontworpen. Wij mochten aanwezig zijn bij de launch. Hier konden wij de collectie bewonderen (wat trouwens geweldig is) en een exclusief optreden van Ellie herself. OMG! Wat een stem heeft zij. Eerlijk ik was geen fan, maar nu wel. Daarnaast was het een geweldige avond met zijn alle. Muziek, hapjes, drankjes en gezelligheid! Maar laat ik beginnen bij het begin :).

Dinsdag ochtend vroeg vertrokken wij naar Londen met Easyjet. Eenmaal aangekomen werden wij opgehaald van Luton Airport om naar ons hotel (Mondrian London) gebracht te worden. Daarna werden wij heerlijk verwend door Shan Rahimkhan om onze haar en make-up te laten doen. We hadden nog wat tijd over dus zijn wij gaan lunchen in het Jamie Oliver restaurant. Echt een aanrader!. Rond 18:00 uur werden wij opgehaald om naar het event te gaan. Zoals ik al eerder zei het was echt zo leuk! En de collectie is erg mooi! Voor iedereen zit er wel wat bij! Sneakers, Hakken, slippers en loafers. Mijn favoriet zijn de loafers, want ja Gucci inspired. En we weten allemaal dat ik een Gucci lover ben. Ik had gelukt, want ik kreeg de loafers kado. Heel speciaal, want het model wat ik heb gekregen is helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Wel de zwarte trouwens die zeker ook op mijn wishlist staat. Rond 00:00 uur waren we weer terug in het hotel.

De volgende ochtend zijn Annika (Vanharen) en ik nog even Londen in geweest. Wij waren allebei nog nooit in Londen geweest dus wij moesten uiteraard even de Big Ben, Eye of Londen en de rode telefoon cel bewonderen, haha.

Het was super leuk om dit mee te mogen maken. VanHaren bedankt dat ik meemocht! Zet 13 maart in je agenda, want dan is de collectie van Ellie verkrijgbaar online en in de winkel. 

Fijne dag!

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 09:25

  Wauw wat tof dat je naar Londen mocht en wat een prachtige foto’s! Haar collectie ziet er ook echt prachtig uit. Londen is sowieso mijn favoriete stad, ik kan daar enorm genieten. Malou x

  • Wendy
   Auteur
   8 maart 2017 / 03:57

   Ja vond het ook super leuk dat ik gevraagd was hiervoor. De collectie is echt prachtig! 13 maart moet je zeker even een kijkje nemen op de site van VanHaren :).

   Ik was nog nooit in Londen geweest, maar nu ben ik ook fan <3
   Wendy onlangs geplaatst…Outfit | Suit UpMy Profile

 2. 2 maart 2017 / 10:34

  Heel tof dat je er bij was! Ik ben heel benieuwd naar haar collectie als hij uit komt. Hopelijk komen ze binnenkort ook op de site te staan, zodat ik ze alvast goed kan bekijken :).

  • Wendy
   Auteur
   8 maart 2017 / 03:58

   13 maart komt alvast een gedeelte online. Geloof me zeker de moeite waard om een kijkje te nemen 🙂
   Wendy onlangs geplaatst…Outfit | Suit UpMy Profile

  • Wendy
   Auteur
   8 maart 2017 / 03:58

   Ja Londen is zo leuk! 13 maart zijn ze te bewonderen op de VanHaren site 🙂
   Wendy onlangs geplaatst…Outfit | Suit UpMy Profile

  • Wendy
   Auteur
   8 maart 2017 / 03:58

   Ja echt eindelijk, haha. Zo dichtbij en nog nooit geweest, maar nu eindelijk wel 🙂
   Wendy onlangs geplaatst…Outfit | Suit UpMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?