Travel | Parijs x HappyRail


In samenwerking met HappyRail mochten Kevin en ik naar de geweldige stad Parijs. Ik ben al een paar keer naar Parijs geweest, maar nog nooit met de Thalys. Wat is dat fijn zeg! Binnen 4 uur ben je in Parijs en je kan gebruik maken van de wifi en stroom. Ideaal! Tevens stap je uit op Gare du Nord midden in de stad. Niet uren wachten op het vliegveld of langer transfer naar je hotel, maar je besteld je Uber en binnen 10 minuten ben je bij je hotel. Uber is in Parijs ook zo geweldig! Snel en goedkoop.

Neem zeker een kijkje op de website van HappyRail, want ze bieden hele goedkope treinkaarten aan naar Parijs, London en Berlijn.

Wat hebben we eigenlijk gedaan in Parijs? Lekker de toerist uitgehangen, veel gegeten, event van Shopstyle bezocht en uiteraard hadden wij heel veel lol. Daarnaast hebben we ook nog geshoot, nouja een poging tot want het weer was echt verschrikkelijk. Maar goed regen houdt ons niet tegen. Een paar looks heb je al voorbij zien komen, maar more is coming ;). Ach weet je wat bekijk gewoon de foto’s of Kevin’s zijn vlog die je onderaan kan vinden. Let maar niet op mij, want ik doe de hele tijd raar of ik moet lachen. Tja ben gewoon geen vlog koningin, haha.

Vlog Kevin
Wees eens lief en abonneer op zijn kanaal, oh en vergeet niet op dat duimpje te klikken.

Bedankt HappyRail! <3

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 22 maart 2017 / 14:57

    Wat een prachtige foto’s, Parijs lijkt me zo mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?