Travel | Pillows Grand Hotel ter Borch


Een paar weken terug ben ik samen met Kevin uitgenodigd om een nachtje te verblijven in het prachtige Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle. Super leuk! Toen ik de uitnodiging kreeg was ik erg enthousiast, want toen het hotel net open ging in Amsterdam heb ik daar ook een nacht doorgebracht dus ik wist dat ons een heerlijk verblijf te wachten stond. Lees HIER mijn review over het Pillows hotel in Amsterdam.

Pillows Grand Hotel Ter Borch is het tweede hotel in Nederland en ligt op een steenworp afstand van het treinstation van Zwolle. Binnen drie minuten ben je bij het hotel, ideaal!

Coperto Restobar
Die avond was er voor ons een speciaal diner georganiseerd in het Coperto Restobar. Na kennis gemaakt te hebben met de andere bloggers en een glas champagne was het tijd om aan tafel te schuiven. Het restaurant ziet er echt prachtig uit. De ruimte is heel gezellig ingericht en het interieur is echt geweldig. Chef kok Remco Jansen had voor ons een 3 gangen menu georganiseerd. Het was echt hemels! Remco kan ik je inhuren als privé kok, hihi. Mocht je een keer in Zwolle zijn dan raad ik je echt aan om is een keertje te gaan eten bij Coperto Restobar. Dit is gewoon mogelijk als je niet verblijft in het pillows hotel.

De kamers
Pillows Grand Hotel Ter Borch beschikt over 41 stijlvolle kamers en suites. Elke kamer is ontworpen in een tijdloze en elegante stijl. De kamer van ons was ruim en had een heerlijk bed. Bij aankomst was er een lief briefje met chocolaatjes voor ons neergelegd. Echter ben ik het vergeten om mee te nemen. Zo jammer :(. Alle kamers beschikken over een inloopdouche, airconditioning, luxe bedlinnen, kingsize bed, Nespresso koffieapparaat, smart HD TV en een draadloos muzieksysteem. Net zoals in het restaurant is ook hier de interieur erg geweldig.

Ontbijt
Na het eten zijn we met zijn alle uit geweest. De alcohol was niet te missen die avond met als resultaat dat ik het ontbijt moest overslaan, oops! Het mocht want de volgende dag was ik jarig dus moest nog even wild doen voor ik een granny werd, hihi. Het ontbijt heeft het zelfde concept als in Amsterdam en daarvan kan ik zeggen dat het heel uitgebreid en heerlijk is. Je begint met yoghurt en vers fruit en daarna krijg je een plateau met broodjes, croissants en belegd. Mocht je een eitje willen kan de kok dat voor je maken. Alles is daar mogelijk.

Zoals je ziet hadden wij een heerlijk verblijf en  voornamelijk veel lol met zijn alle. Ik raad echt iedereen aan om een keer in het Pillows hotel te verblijven. De service is top en vriendelijk personeel. Ik wil zeker nog een keer terug komen, maar eerst wil ik nog de nieuwe Pillows hotel in Brussel uittesten, want daar ben ik nu ook erg benieuwd naar.

Wat vind jij van Pillows Hotel Grand Hotel Ter Borch in Zwolle? Zou jij hier willen verblijven? 

Photo credits – Kevin
S
pecial thanks to 2twintig PR & Pillows Grand Hotel Ter Borch

Adress
Pillows Grand Hotel Ter Borch
Stationsweg 9
8011 CZ Zwolle

Tel: +31 (0)38 425 67 89
Email: grandhotelterborch@pillowshotels.com

Volg:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?