Travel | Pillows Hotel Amsterdam

Goedemorgen, heb je een heerlijk weekend gehad? De mijne is goed begonnen, want ik had vrijdag een brunch met het schoenenmerk DR. Martens en daarna ging ik naar het Pillows Hotel vlakbij het Vondelpark.

Eind januari heeft Pillows hotel zijn duren geopend. Het hotel bevat 33 kamers verspreid over drie verdiepingen. De suites die zich bevinden op de begaande grond zijn nog niet beschikbaar, maar als alles volgens planning loop zal het over twee weken open zijn. Het hotel is erg chic en geeft je direct een thuis gevoel. Het hotel beschikt over een grootte lobby wat ze ‘The living room‘ noemen. Tevens is er een mooie ruimte voor ontbijt, lunch of dinner. Het ontbijt is trouwens heerlijk! Heel uitgebreid. Wat je us bij mij op de foto’s ziet was nog niet alles. Je heb ook nog heerlijke broodjes en ruime keuze van beleg. Daarnaast kan de kok ook nog een heerlijk eitje maken.

Het hotel is gelegen aan het Vondelpark (ongeveer 5 minuten lopen). In de buurt bevinden zich genoeg trams en bussen om naar het centrum te komen. Ideaal dus! 
Ik heb een heerlijk verblijf gehad, bedankt Pillows voor de goede zorgen. Ik kan iedereen dit hotel zeker aanraden. Goede locatie, vriendelijk personeel en de kamers zijn prachtig met alles wat je nodig heb tijdens je verblijf.

Adres
Pillows Hotel Amsterdam
Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam

Telefoonnr: +31 20 683 30 13
Email: annavandenvondel@pillowshotels.com

Volg:

3 Reacties

  1. 3 april 2017 / 07:31

    Aaah dit hotel ziet er zo onwijs mooi uit (ook op Instagram). Gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?