Travel | Vlieland x Badhotel Bruin

Twee weken terug was ik uitgenodigd bij Maison PR om mee te gaan op een press trip naar Vlieland. Super leuk! Ik ben zelf nog nooit op Vlieland geweest dus ik was erg benieuwd. Nederland heeft eigenlijk zoveel leuks te bieden, maar verder dan Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kom ik eigenlijk niet. Zonder! Ik moet echt wat vaker weekendjes weg plannen in Nederland.

Wij waren uitgenodigd door Badhotel bruin wat gelegen is middenin de Dorpsstraat van Vlieland. Super mooi hotel en is perfect voor een heerlijk verblijf op Vlieland. Prachtige kamers (elke kamer is anders ingericht), een mooie spa om te relaxen, goede service en een top restaurant. Hotel is prefect voor stelletjes of gezinnen met kinderen (er is een kinderspeelkamer) en een grote plus is dat huisdieren ook zijn toe gestaan.

Het hotel had grootst uitgepakt toen wij arriveerde. Heerlijke lunch, Zeehonden tocht, fiets tour door Vlieland, Kampvuur op het strand, heerlijk verwen momentje in de Spa en een fantastische dinner. Kortom een top dag vol verwennerij.

Mocht je dus een weekendje weg willen in eigenland dan raad ik zeker Vlieland aan en dan uiteraard met een verblijf in Badhotel Bruin. Badhotel Bruin
Dorpsstraat 88
8899 AL Oost-Vlieland
Telefoon: 0562 452 828

Bedankt Badhotel Bruin en Maison PR voor de geweldige dag!

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 28 maart 2017 / 21:27

    Wauw wauw wauw! Prachtige foto’s en dat eten ziet er zooo goed uit <3. Wat een leuk perstripje moet dit geweest zijn. Het hotel lijkt me geweldig, ik vind de naam best wel stom (oeps) maar als ik naar Vlieland ga,ga ik er zeker heen! Malou x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?