Lifestyle | Coca-Cola Zero Sugar

Fleur en ik dagen jullie samen met Coca-Cola uit!

Pas geleden is de nieuwe Coca-Cola zero sugar gelanceerd. De smaak van dit drankje lijkt nog meer op de klassieke Coca-Cola. De ingrediënten zijn niet gewijzigd; alleen de blend is geoptimaliseerd. Kortom geen suiker en calorieën, maar wel de zelfde smaak als de klassieke Coca-Cola. Ideaal voor mensen die bewust wil genieten zonder aan smaak in te leveren. Het is ‘a kind of magic‘.

Om dit te vieren heeft het magische goochelaars duo Rob en Emiel samen met Coca-Cola ons uitgedaagd om een goocheltruc uit te voeren. Fleur en mij ging het niet zo goed af, haha. Maar wij hebben ons best gedaan. Nouja kijk zelf maar……..

Tadaaaaaaaaa!!!!! Nu is het de beurt aan jullie! Samen met Fleur en Coca-Cola daag ik jullie uit om deze truc te leren en met ons te delen op social media. Vergeet niet #CocaCola & #ZeroSugarMagic te vermelden. Jullie kunnen het vast beter dan ons, nouja dat hoop ik haha. De drie beste uitvoeringen zal van Coca-Cola een super tof Coca-Cola zero pakket ontvangen.

Heel veel succes!
PS: Het mag ook een andere goocheltruc zijn dus wees creatief!

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?