Tip | Snel en gemakkelijk shoppen met de ABN AMRO Wallet app.

Shoppen is één van mijn favoriete bezigheden. Ik vind het heerlijk om rond te neuzen in verschillende winkels. Het wordt al helemaal leuk wanneer ik ook met mooie items thuis kom. Echter is mijn bankaccount er dan minder blij mee, maar hey geld moet rollen.

Tegenwoordig kan winkelen nog sneller en gemakkelijker. ABN AMRO heeft hiervoor de perfect app ontwikkeld, namelijk de ABN AMRO Wallet app. Hiermee kan je met je Android telefoon snel en gemakkelijk betalen. Ideaal! Vooral voor chaoten zoals ik. Mijn mobiel heb ik altijd bij mij. Mijn portemonnee daarentegen vergeet ik nog wel eens. Tja ik heb namelijk 25 verschillende tassen en meer dan 10 jassen :). Dit leidt er wel eens toe dat mijn portemonnee in een andere tas of jas zit dan ik op dat moment draag, oeps! Maar dankzij de ABN AMRO Wallet app hoef ik daar niet meer bang voor te zijn. Uiteraard heb ik deze app afgelopen weekend met Kevin uitgetest, in onze mooie stad Utrecht. Ik moet zeggen dat ik het echt heel erg fijn vind. Negen van de tien keer loop ik met mijn telefoon in de hand. Bij de kassa hoef ik dus niet meer opzoek te gaan naar mijn portemonnee, die uiteraard weer ergens onder ligt in de tas. Ik open de app, hou het tegen het betaalautomaat en het is betaald. Winkelen is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest. Yes ik ben fan!

Heb jij je telefoon vaker bij de hand dan je pinpas? Dan is de ABN AMRO Wallet echt iets voor jou! Wil je hier meer over lezen dan kan je dat hier doen. Ben je al helemaal overtuigd! Dan kan je hier de app downloaden in de Google Play store. Happy shopping!
ABN AMRO WALLET APP - EASY SHOPPING - Wendy van Soest 13ABN AMRO WALLET APP - EASY SHOPPING - Wendy van Soest 17ABN AMRO WALLET APP - EASY SHOPPING - Wendy van Soest 5ABN AMRO WALLET APP - EASY SHOPPING - Wendy van Soest 11Loeyje Utrecht 2ABN AMRO WALLET APP - LOETJE - WENDY VAN SOEST 2Loetje UtrechtABN AMRO WALLET APP - EASY SHOPPING - Wendy van Soest 7

Fijne dag!

Photography by Kevin

Volg:

16 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 13:29

  Hihi, dat probleem met meerdere tassen en jassen ken ik helemaal! Klinkt echt super handig deze app. Goeie tip! En wat een mooie foto’s ook :)!

 2. 18 januari 2017 / 13:53

  Heerlijk he wanneer je zo’n foto bekijkt met je handen vol met tassen, love that feeling hehe!

 3. Chantal - Capital Monday
  18 januari 2017 / 22:52

  Jammer dat ik niet bij deze bank zit. Anders had ik zeker gebruik gaan maken van deze app. Goede uitvinding!??

 4. Jacqueline
  18 januari 2017 / 23:47

  Hoe handig is dit! Wat een geniale actie. Need this in my life!

 5. 29 augustus 2017 / 13:59

  Oh god, ik zou daar dus niet aan moeten beginnen. Ik zou alles kopen wat los en vast zit. Ik ga nu zelf nog wel eens de stad in zonder geld gewoon om te kijken. Leuke lees was het wel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/2/8/wendyvansoest.com/httpd.www/wp-content/themes/pipdig-opulence/inc/functions/inc/functions/instagram.php on line 99

Looking for Something?